edek Posted December 29, 2014 Report Posted December 29, 2014 Mam pytanie jaki to model rozsiewacza ? ZAF 402, 403 czy może inny ? Czy są dostępne części do tego modelu, a może ktoś posiada taki sam model ? ..tylko nie wiem jak dodać tutaj foto tego rozsiewacza ??? Quote
Vademecum Posted December 29, 2014 Report Posted December 29, 2014 Kolego w rozsiewaczu do nawozów to za bardzo niema co się psuć......Piszesz o amazonce, a do tego są części... Quote
edek Posted December 29, 2014 Author Report Posted December 29, 2014 Do każdego modelu ?To jest stary rozsiewacz. Quote
Vademecum Posted December 29, 2014 Report Posted December 29, 2014 Kolego, tam to tylko przekładnia może paść, ale wtedy nawet jakby były części to taniej wyjdzie kupić drugi.... Ja obawiam się zachodniego starego traktora ze względu na części i ich koszt, a w takim rozsiewaczu to jak dziura wyleciał to naprawisz bez części, a jak pujdzie przekładnia to Kulisz drugi.Przepraszam za literówki Quote
edek Posted December 29, 2014 Author Report Posted December 29, 2014 Ale nie po to kupowałem rozsiewacz za 1700 zł. aby kupować następny ! heh Poza tym, przy tym rozsiewaczu co mam to przy włączonym WOM ie lewa tarcza lekko bije i hałasuje...- co tam może być nie tak w środku? A może od razu go ogłosić i sprzedać dalej? mniejsze koszty będą Quote
Vademecum Posted December 29, 2014 Report Posted December 29, 2014 Może łożysko ? Może skrzywiona tarcza/? Trza patrzeć, pokręcić ręką oczywiście na wyłączonym WOM Quote
edek Posted December 30, 2014 Author Report Posted December 30, 2014 Tak, może łożysko ? Na wyłączonym WOM ie wszystko jest ok, tylko na włączonym słychać hałas i lekkie bicie tarczy. Quote
Recommended Posts