Jel44 Posted August 4, 2011 Report Posted August 4, 2011 Zauważyłem że na tym forum jest mało aktywnych osób jak to czytacie i sie zgadzacie to wpiszcie co kolwiek pod spodem. POZDRAWIAM AKTYWNYCH NA FORUM Quote
grzesiek12031980 Posted August 5, 2011 Report Posted August 5, 2011 Teraz żniwa to nie kazdy ma czas. Quote
marek Posted August 18, 2011 Report Posted August 18, 2011 Teraz jest po żniwach, no może jeszcze jak ktoś ma 300h to jeszcze żniwuje, ale faktycznie nie ma tu aktywnych osób Quote
Ojciec Posted November 21, 2011 Report Posted November 21, 2011 Jest jesień dosyć późna niewiele czasu pozostało do 1 grudnia każdy już kończy pracę na polu jak jeszcze jej nie skończył wiec może po pierwszym coś ruszy liczę bardzo na to już mam w głowie kilka fajnych tematów które tutaj jeszcze nie były poruszane . Quote
edek Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 A może tak korupcja W PZPN..? interesuje się ktoś sportem? :-) Quote
Ojciec Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Ja się trochę interesuję takim sportem Lingerie Football League Więcejlflus.com/ a co do polskich sportów to staram się nie oglądać dość już tych baniek wpadło w ręce polskich działaczy sportowych. Quote
edek Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 Proszę, proszę niezła stronka ale po angielsku... szczerze to nie wiedziałem że Panie grają w futbol amerykański i to w takich skąpych strojach. Quote
Ojciec Posted December 12, 2011 Report Posted December 12, 2011 Hehe znalazłem tę dyscyplinę w bardzo fajnym czasopiśmie a mianowicie CKM z zaciekawieniem poszperałem w necie i znalazłem to i owo. W tej odmianie amerykańskiego sportu właśnie o to chodzi że kobiety grają w bieliźnie każda z drużyn ma swoje własne zagrywki np: gdy przeciwniczka biegnie z piłką by zdobyć punk one łapią ją za majtki i z ciągają je w dół skutecznie powstrzymując natarcie przeciwnej drużyny. Quote
Recommended Posts