Michal207 Posted January 2, 2015 Report Posted January 2, 2015 Proszę admina o sprawdzenie rolniczka999. Gdzie idzie na forum zamieszcza linki niewiadomego pochodzenia. Quote
VoYtek8 Posted January 2, 2015 Report Posted January 2, 2015 Zrobione, ten użytkownik rzeczywiście spamował szkodliwymi linkami. Jest już zbanowany, a jego posty usuwam. Dzięki Panowie za czujność i zgłoszenie problemu. Pozdrawiam Quote
Robert ;-) Posted January 2, 2015 Report Posted January 2, 2015 Fajnie panowie że zgłaszacie takie osoby albo ich posty;-) ulatwia nam to w utrzymaniu porządku i ładu na naszym forum;-) ale pod każdym postem każdego użytkownika jest okienko (zgłoś) klikacie i już:-D a do admina i moderatora idzie sygnał, tak jest prościej, bez zakładania nowego wątku, pozdrawiam wszystkich użytkowników;-) Quote
Michal207 Posted January 3, 2015 Author Report Posted January 3, 2015 AAaaaaaaa, to po to jest to "zgłoś"!!!!! Wiesz, zastanawiałem się co i komu mam zgłaszać, a już teraz wiem. Ale to wpływ mojej żony, BLONDYNKI, czasem człowiek ma brak pomysłów. Quote
Recommended Posts