pawel98k Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Ostatnio na allegro znalazlem taki ciągnik wiecie cos o nim? a może posiadacie?allegro.pl/bison-50-netto-48-000-nie-ursus-new-holland-ls-i4928347986.html Quote
adam1208 Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Pierwszy raz widzę taki ciągnik. Dziwne te lampy z przodu ma:) Quote
rafaello3 Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Ja też nie znam takiego ciągnika pewnie z Turcji ,lub z podobnego kraju jest sprowadzony . Quote
Vademecum Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Nie wydaje się z Europy.... I ta cena.... Quote
Rolnik7343 Posted January 4, 2015 Report Posted January 4, 2015 Tez własnie ostatnio zainteresował ten ciagnik i mysle zeby zadzwonic sie troche oniego popytac Tu jest wiecej zdjec http://olx.pl/oferta/bison-50-jak-ursus-5034-zetor-new-hollnad-ls-farmtrack-same-mtz-CID757-ID7JRnR.html#05dddac8bd Quote
PatrykG Posted January 7, 2015 Report Posted January 7, 2015 Wyżej wymieniony ciągnik pochodzi z CHIN. Jest to ciągnik oparty na transmisji i przednim moście z firmy CHERY. Miałem doczynienia z ciągnikami opartymi na tej transmisji i stanowczo bym odradzał kupno tego ciągnika. Jest to bardzo słaby produkt z chin, już jako nowe ciągniki wydają niepokojące dźwięki skrzynia biegów działa nieprecyzyjnie (czasami ciężko biegi wrzucić), Pozatym już w nowym ciągniku był problem z opadaniem podnośnika, regulacja prędkości reakcji podnośnika się zacinała i był problem z opadaniem. Stanowczo nie polecam. Quote
antony88 Posted January 19, 2016 Report Posted January 19, 2016 Jestem właścicielem takiego ciągnika od niecałego roku, jestem zadowolony z zakupu z ciągnikiem nie mam żadnych problemów, mam przepracowane 260mth, ciągnik bez problemów zapala przy -18 C. z podnośnikiem jak wcześniej ktoś opisywał żadnych problemów nie ma wszystko pracuje jak należy skrzynia działa sprawnie kolega który zakupił po mnie też jest zadowolimy. W tej cenie naprawdę warto kupić Quote
mariuszowy Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 Dobra ciągnik ciągnikiem, ale powiedz jak tu z częściami zamiennymi bo do takiego egzotyka to coś mi się wydaje, że nie będzie tak łatwo. Quote
Vademecum Posted January 20, 2016 Report Posted January 20, 2016 skoro jest deeler to jak może być problem z częściami... problem z awaryjnością, funkcjonalnością i ceną części i jaka przyszłość tego. Jeśli będzie małe zainteresowanie to za rok może nie być deelera i wszystkiego z nim związanego. Ja bym sie nie ubierał w takie wynalazki. massay1 1 Quote
Recommended Posts