Jump to content

Recommended Posts

Posted
Witam myslalem nad ciagnikiem np.zetor proxima 80 lub 90 ale ceny duze jak na wyposażenie standardowe mam 130tys i chce jakis nowy ciagnik myslalem nad belarusem 920.4 ale bylem ogladac to w srodku takie drgania i glosno troche chce jeszcze ciagnik TYM ogladnac nw jaki kupic to ma byc główny ciagnik prosze o pomoc
Posted

Zetor proxima dobra propozycja by była na taki budzet ;) ja bym ci jeszcze zasugerował new hollanda seri 4

a ile taki new holland koszty i wyposarzenie

Ja mając Twoją sytuację wziąłbym używanego fendta serii 3 np. 309 Lepszy będzie od każdego którego wymieniłeś

uzywanego nie kupie bo z ojcem sie nie dogadam upar sie na nowy i nic nie zrobie ;( ja wiem ze fendt jet dobry i same tez nie ma zlej opini te starsze ,

Posted

To rozumiem akurat' date=' że nie możesz się dogadać. Ja nowego Tobie nie Polece bo nie mam zdania, ale dużo dobrego słyszałem o kubocie możesz pooglądać i pogadać z kimś

[/quote']

wiem kubota dobra i bylem sie pytac i kubota nie cale 80km kosztuje 150tys ;( a co myslicie o nowym ursusie C380

Posted

Z kuboty będziesz zadowolony małe spalanie i niezawodność zrekompensuja. Inne wygody

I będzie to nowy ciągnik wiem że fendzior to lepszy wypas ale i wyższe koszty eksploatacji

Posted

Jak na 16 Ha to wystarczy ciągnik od 80-100 KM polecam Kubote co prawda nie zmieścisz się w 130 tys. ale Kubota jest tego wart. To jest ciągnik praktycznie bezawaryjny, mało pali, ma bardzo mały promień skrętu co pozwala na zawracanie na małym uwrociu...

Posted

Jesli juz idziecie w kubote to polecam model M9960 :)

Znajomy ma i nie narzeka ;)

Szesnastozaworowa, 4-cylindrowa jednostka napędowa o pojemności 3,8 litra i mocy 105,94 KM, z turbosprężarką oraz układem wtrysku bezpośredniego common rail

Tu film z udziałem tej kuboty

Ale tez mozesz sie ogladac za ursusem nowym ;) zaraz napewno wszyscy beda pisac ze tylko nie nowego ursusa bo sie psuje co chwile wercja polmot H była wadliwa ale o tych całkiem nowcyh ursusach jeszcze złego słowa nie słyszałem od włascicieli

http://allegro.pl/ciagnik-ursus-najtaniej-110-km-136-600-zl-brutto-i4954750218.html