Jump to content

Recommended Posts

Posted
Lakier nie kosztuje 1000 zl chyba ze kameleon. Jak dasz lakiernikowi farby i przygotowany element do malowania czylizmatowany itp to weźmie 150 zl za prysniecie a będzie zrobione na igielke i nie będziesz sie denerwował że masz zacieki.
Posted

Wracam do pytania , chodzi o farbę do dobrego i taniego pomalowania c 330.

A lakier kameleon może kosztowac ponad 1000 zł/l

damianus87 zadał proste pytanie , jeżeli macie większe doświadczenie lub większą wiedze niż ja to się nią podzielcie.

Posted
żeby farba dobrze trzymała to trzeba najpierw dobrze wyczyścić i dobrze za gruntować odpowiednią farbą a i to jest cała filozofia i farba nie odpadnie a nawierzchniowa farba to za minim 40 zł ze by na dłużej najlepiej auto lakier jest bardzo dobry na warunki atmosferyczne a koszt to ok 40 szybko schnąca i będzie lepszy efekt niż te za 20 zł zwykłe olejne to się po roku czasu kolor traci i zaczyna się łuszczyć a na 330 to najlepiej kupić farbę w sklepie rolniczym w okolicy swojej miejscowości cena to ok 40 zł i masz prawie oryginalny kolor i dwie minimum warstwy malowałem już kilka maszyn to mam małe doświadczeni
  • 3 years later...