Mikruss Posted January 10, 2015 Report Posted January 10, 2015 Lakier nie kosztuje 1000 zl chyba ze kameleon. Jak dasz lakiernikowi farby i przygotowany element do malowania czylizmatowany itp to weźmie 150 zl za prysniecie a będzie zrobione na igielke i nie będziesz sie denerwował że masz zacieki. Quote
majk44 Posted January 10, 2015 Report Posted January 10, 2015 Wracam do pytania , chodzi o farbę do dobrego i taniego pomalowania c 330.A lakier kameleon może kosztowac ponad 1000 zł/l damianus87 zadał proste pytanie , jeżeli macie większe doświadczenie lub większą wiedze niż ja to się nią podzielcie. Quote
mateuszzetor Posted January 13, 2015 Report Posted January 13, 2015 żeby farba dobrze trzymała to trzeba najpierw dobrze wyczyścić i dobrze za gruntować odpowiednią farbą a i to jest cała filozofia i farba nie odpadnie a nawierzchniowa farba to za minim 40 zł ze by na dłużej najlepiej auto lakier jest bardzo dobry na warunki atmosferyczne a koszt to ok 40 szybko schnąca i będzie lepszy efekt niż te za 20 zł zwykłe olejne to się po roku czasu kolor traci i zaczyna się łuszczyć a na 330 to najlepiej kupić farbę w sklepie rolniczym w okolicy swojej miejscowości cena to ok 40 zł i masz prawie oryginalny kolor i dwie minimum warstwy malowałem już kilka maszyn to mam małe doświadczeni Quote
olaole Posted August 30, 2018 Report Posted August 30, 2018 Oprócz malowania, chce jeszcze wymienić kilka części w silniku. Macie jakieś miejsca z tanimi częściami? silnik c 330 jest dobry, ale czasami mam problem z klawiaturą. Oprócz Mizara ( https://sklep.mizar.com.pl/silnik-c-7_8_332.html) są jeszcze jakieś sklepy? Quote
Vademecum Posted August 30, 2018 Report Posted August 30, 2018 ten mizar to najgorszy sklep. A tego typu reklama świadczy o tym. Robert ;-) 1 Quote
Robert ;-) Posted August 31, 2018 Report Posted August 31, 2018 Kolega dostał bana za te reklamy, ale jeszcze jest kilka postow do usuniecia Quote
Vademecum Posted August 31, 2018 Report Posted August 31, 2018 mnie to wkurza, jakby napisał jeden ras to można zdzierżyć. Quote
Robert ;-) Posted September 1, 2018 Report Posted September 1, 2018 Poprostu zaśmieca Forum i tyle,normalnie założył by sobie wątek np Sklep mizar proponuje i pisał w jednym miejscu to nie, tylko 20 postów aby wcisnąć link Vademecum 1 Quote
Recommended Posts