Mrybacki Posted January 18, 2015 Report Posted January 18, 2015 Koledzy i Koleżanki, Na potrzeby pracy naukowej przeprowadzam badanie dotyczące zwyczajów i preferencji Polaków odnośnie usług fryzjerskich .Bardzo zależy mi na Waszym zdaniu. Gorąca prośba o wypełnienie krótkiej ankiety – zajmie nie więcej niż 3-5 minut. Aby ją uruchomić należy kliknąć na poniższy link: http://moje-ankiety.pl/respond-72143.html Badanie jest całkowicie poufne i anonimowe. Zebrane odpowiedzi wykorzystam wyłącznie w celu statystycznym do przygotowania łącznych wyników badania. Nigdzie nie będą publikowane, pokazywane, ogłaszane indywidualne odpowiedzi jakichkolwiek respondentów. Bardzo serdecznie dziękuję za Wasz czas, Pozdrowienia, Marek Quote
Robert ;-) Posted January 18, 2015 Report Posted January 18, 2015 Wypełnione poszło ale dużo pytań. Quote
VoYtek8 Posted January 18, 2015 Report Posted January 18, 2015 Zrobione! Sprawnie poszło. Pozdrawiam Quote
przemek2092 Posted January 18, 2015 Report Posted January 18, 2015 Co jak co ale lubię ankiety ;D również zrobione ;D Quote
mora Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 Wykonano Dziwne, że na rolniczym forum taka ankieta. Z drugiej strony - prawie wszyscy mamy włosy:D Quote
farmerka Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 Jak ja kocham ankiety Wypełniona Quote
kubusjettaII Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 u mnie nad wyraz szybko wypełnione bo nie korzystam z takich usług, sam się obcinam... :) Quote
Storczyk Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 Zrobiona, niech Ci służy. Jesli mogę coś dodać, to moje koleżanki wymieniają sie ostatnio adresem wyszukiwarki zabiegów fryzjerskich i kosmetycznych http://ladytime.pl Tam są zabiegi, zniżki i opinie. Istnienie takich portali zmiena chyma coraz bardzoej ten rynek. Może zechcesz się temu przyjrzec. Quote
Recommended Posts