marcin87 Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Mam do Was pytanie. A mianowicie: mam łąkę, ale jest ona przepisana na brata i nie jest moją własnością wg. przepisów. Chcę ją sprzedać i brat się na to godzi, odda mi pieniądze z jej sprzedaży. Jest jednak haczyk, bo podpisał niedawno jakąś umowę o dopłaty na tą łąkę na okres 7 lat. Właśnie z tym wiąże się moje pytanie - czy można teraz sprzedać łąkę mimo trwania tej umowy o dopłaty? Quote
Tofik Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Sprzedać możesz tyle że agencja pojedzie twojemu bratu po dotacji.Pozdrawiam Quote
marcin87 Posted January 23, 2015 Author Posted January 23, 2015 Dzięki Tofikarius. Czyli brat dostanie dotacje pomniejszona o należność za tę łąkę, tak? Quote
Tofik Posted January 23, 2015 Posted January 23, 2015 Nie wiem jak to jest dokładnie z tą łąką ale teściowa jak sprzedała pole które miała wciągnięte w pakiet to jak przyszło do wypłaty dotacji to odcięli jej za niewywiązanie sie ze zobowiązania jakie zaciągnęła na poczet tego pakietu więc chyba w przypadku tej łąki będzie podobnie a bynajmniej tak mi sie wydaje.Pozdrawiam Quote
Recommended Posts