LukaszCK Posted January 25, 2015 Report Posted January 25, 2015 Witamy serdecznie, Zapraszamy do współpracy plantatorów borówki amerykańskiej. Nasza firma powstała po to aby pomóc nowym plantatorom zaistnieć w świecie borówkowym. Po to aby dać szansę wszystkim tym, którzy borykają się z problemami prowadzenia plantacji. Dzięki wspólnej współpracy osiągniemy najlepszej jakości owoce, wyeliminujemy obawy przed brakiem zainteresowania nimi. Naszą główną działalnością jest sprzedaż sadzonek oraz doradztwo w zakresie uprawy borówki. Wieloletnie doświadczenia z naszymi obecnymi partnerami są zagwarantowaniem jakości naszych usług. Naszym celem jest pomoc jak największej liczbie plantatorów w uzyskaniu jak najlepszej jakości owoców borówki amerykańskiej, tak aby polskie borówki były cenione na całym Świecie. www.polskieborowki.pl Quote
ryszard_1966 Posted August 31, 2016 Report Posted August 31, 2016 Ja mam boróweczki amerykańskie od państwa Romańskich (romanscy.info) i raczej nic w tym zakresie się nie zmieni na ten moment oni są dla mnie bezkonkurencyjni Quote
Recommended Posts