Jump to content

Recommended Posts

Posted
zestawy naprawcze brałem MAHLE krotoszyn z czeskimi tłokami i pierścionkami PRIMA , tulejki korbowodu BIMET , panewki THM tak polecił mi szlifierz , poskładałem i jest ok,
Posted
Kolego oryginału to już dawno nie ma ja akurat składam silnik w swoim to kupiłem mahle zestawy naprawcze panewki thm a koszt całego nowego środka(wał korbowody, zestawy naprawcze i reszta drobnych rzeczy) ponad 2400zl
Posted
nie ma czegoś taniego i dobrego,może inny przykład dam żona na bazarze kupiła mi 5 wierteł za 5 zł;nawet jednej dziury w blasze nie mogłem wywiercić,ja kupiłem wiertło tytanowe (nigdy przedtem nie stosowałem) 10mm i wierciłem otwór w ramie od siewnika tam gdzie przykręcona piasta koła grubość 10mm -ludzie ja myślałem że w drewnie wiercę a nieraz to wiertło niebieskie i ręce bolą od pchania ,tak samo z tanimi częściami -pozdrawiam
Posted
proponowane zestawy są dobre, za kątowanie korbowodów (TULEJKI MOJE) plus jeden zrobiony na panewce bu obracało starą i straciło wymiar szlifierz wziął 70zł o oczywiście na poprawną prace wpływa stan rozrządu , pompy olejowej , wtryskowej , wtrysków, głowic itd