Admir Posted January 27, 2015 Report Posted January 27, 2015 Ciągnik nie równo pracuje i dymi. Ustawiałem zapłon, przyśpieszałem i opóźniałem, wymieniłem końcówki wtryskiwaczy i bez rezultatu. Później kupiłem pompę po regeneracji na wymianę i nic nie dało. Zamieniłem ja w sklepie na drugą i dalej jest tak samo. Proszę o pomoc i dziękuję. Quote
tomecki696969 Posted January 27, 2015 Report Posted January 27, 2015 Porozmawiaj może z mechanikiem na ten temat bo przyczyn może być wiele Quote
przemek2092 Posted January 27, 2015 Report Posted January 27, 2015 Główne przyczyny na które bym stawiał to wymieniłeś, podnosi obroty a następnie je zmniejsza tak rytmicznie czy jest to raczej chaotycznie i nie ma reguły ? Quote
ali Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 jest kompresja ???? sprawdzić zawory, sprężyny na zaworach może głowice już do kitu , od kiedy się tak dzieje , układ paliwowy drożny???? Quote
troszkin Posted January 28, 2015 Report Posted January 28, 2015 A powiedz jakiego koloru jest dym bo ja miałem to samo tez wymieniłem pompę i wtryski to było jeszcze gozej Quote
Stiven1983 Posted January 30, 2015 Report Posted January 30, 2015 Ja obstawiam regulator obrotów w pompie paliwowei.Ja mam zużyty regulator od prasy ale narazie mało robie 60-ką więc naprawe odpuściłem. Quote
troszkin Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 u mnie przerdzywiała zaślepka w głowicy i woda przedostawała się do cylindra. I w pompie był wymieniany regulator Pozdrawiam Quote
Recommended Posts