Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cześć jestem Mateusz  jestem na kupnie traktora  narazie zamierzam cos poniżej 2000 roku  i moc 170-200 km Szukam traktora którego np kupie tak do 100 tyś zł  zrobie sobie remont np skrzyni i silnika generalkę    i teraz pytanie Bo mam do wyboru : Massey Ferguson Fendt Johndere Case IH   Potrzebuje taki traktor który jest mocny i który sie za bardzo nie psuje  Osobiście mam Fendt 309 C i jestem zadowolony

Posted

chce teraz na 2 lata wziąć taki stary jakiś np magnum pro  albo coś takiego  a za 2 lata wezmę sobie nowy na dotacje    albo za gotówkę ale narazie potrzebuje coś taniego w utrzymaniu to jest  coś co się nie psuje tanie części  i wytrzymała ta maszyna musi być

Posted

Fendt i John Deere to zawsze dobry wybór. Nie orientowałem się w cenach za zachodnią granicą, ale czasem można dorwać ciekawe oferty na serwisach ogłoszeniowych. Ustawiasz sobie filtry i 2 razy w tygodniu przeglądasz. Ofert tych konkretnych marek nie jest dużo, ale może coś sobie znajdziesz. Polecam śledzić oferty np. na tej stronie: https://rolnictwo.znajdzto.pl/ciagniki-rolnicze-traktory,3998/