Jump to content

Recommended Posts

Posted

No, któryś rok z rzędu, a pamiętam jak to się zaczynało w komprachcicach :) Udane imprezy w kamieniu śląskim.

W ubiegłym roku moja 2 letnia córka dosiadła kosiarkę ogrodową samojezdną John Deere :)

A teraz właśnie wróciłem z konferencji nt. co w polu rośnie mimo zimy :)

Jak to było kiedy Poznaniak spotkał się z Krakusem ? powstało państwo polskie, a kiedy spotkali się poraz drugi powstał drut miedziany. A tak na serio dużo bieżącej wiedzy od ludzi z instytutu przyrodniczego w poznaniu.

Posted

No, któryś rok z rzędu, a pamiętam jak to się zaczynało w komprachcicach :) Udane imprezy w kamieniu śląskim.

W ubiegłym roku moja 2 letnia córka dosiadła kosiarkę ogrodową samojezdną John Deere :)

ooo gratuluje to juz wiadomo że ogródka zarośniętego nie bedziesz miał :D jak ma 2 lata i już kosiarką sie interesuje ;)

jestem ciekaw czy kombajniści zejdą z ceny bo zeszłego roku mówili że tak drogo bo ropa droga,ciekawe co w tym roku powiedzą-pozdrawiam

powiem ci tyle raczej nie !!!znajdą te swoje ale ;) dobrze by było

w Kamieniu Śląskim fajnie jest to zorganizowane dużo miejsca fajne maszyny tylko szkoda że takie drogie :@ muszę się kiedyś do Bednar wybrać wysyłają mi zaproszenia a ja wiecznie czasu nie mam :)

Posted

Ja się zalałem po 4,34 i jeszcze na tym zacznę żniwa. Mam nadzieje, że drastycznie nie potanieje - bo mnie zeźli :)

W jednej gminie już złożyłem wniosek o zwrot akcyzy, a w drugiej mają większe wymagania formalne i odwlekam z nimi użerkę.