Robert ;-) Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 Ja kupiłem dwie beczki na jesieńi więc do żniw i na żniwa starczy;-) Quote
Vademecum Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 Na opolszczyźnie drogi gaziorek, ale najlepszy w kraju. Sporo ładnych maszyn stamtąd przywiozłem, no i zawsze po opolagrze zaglądam do Moszny Quote
troszkin Posted February 2, 2015 Author Report Posted February 2, 2015 Ooo i to mi się podoba który raz na opolangrze byłeś Quote
przemek2092 Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 Olej napędowy i benzyna po 4,21 na stacji shell bo tam tankuje gaz po 1,95 Quote
Vademecum Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 No, któryś rok z rzędu, a pamiętam jak to się zaczynało w komprachcicach Udane imprezy w kamieniu śląskim.W ubiegłym roku moja 2 letnia córka dosiadła kosiarkę ogrodową samojezdną John Deere A teraz właśnie wróciłem z konferencji nt. co w polu rośnie mimo zimy Jak to było kiedy Poznaniak spotkał się z Krakusem ? powstało państwo polskie, a kiedy spotkali się poraz drugi powstał drut miedziany. A tak na serio dużo bieżącej wiedzy od ludzi z instytutu przyrodniczego w poznaniu. Quote
henryk Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 jestem ciekaw czy kombajniści zejdą z ceny bo zeszłego roku mówili że tak drogo bo ropa droga,ciekawe co w tym roku powiedzą-pozdrawiam Quote
troszkin Posted February 2, 2015 Author Report Posted February 2, 2015 No, któryś rok z rzędu, a pamiętam jak to się zaczynało w komprachcicach Udane imprezy w kamieniu śląskim.W ubiegłym roku moja 2 letnia córka dosiadła kosiarkę ogrodową samojezdną John Deere ooo gratuluje to juz wiadomo że ogródka zarośniętego nie bedziesz miał jak ma 2 lata i już kosiarką sie interesuje jestem ciekaw czy kombajniści zejdą z ceny bo zeszłego roku mówili że tak drogo bo ropa droga,ciekawe co w tym roku powiedzą-pozdrawiampowiem ci tyle raczej nie !!!znajdą te swoje ale dobrze by było w Kamieniu Śląskim fajnie jest to zorganizowane dużo miejsca fajne maszyny tylko szkoda że takie drogie muszę się kiedyś do Bednar wybrać wysyłają mi zaproszenia a ja wiecznie czasu nie mam Quote
muzyk Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 Byłem w Bednarach w tym roku mówię wam warto,postęp techniczny w maszynach rolniczych niesamowity aprzoduje w tym CLASS.Pozdrawiam. Quote
Robert ;-) Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 Wróćmy do cen ON.;-) VoYtek8 and kubusjettaII 2 Quote
troszkin Posted February 3, 2015 Author Report Posted February 3, 2015 Kiedyś mówili ze on bedzie tańsze od czekolady a jakoś nie widzę Quote
Vademecum Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 ON bez zmian, ale gaziorek płaciłem dziś na ARGE 1,70 zł. Tego się nie spodziewałem, ale pozytywnie.... Quote
Tofik Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 U mnie na BP ON 4.45 niewiem jaka cena na BLISKA bo ona w okolicy najtańsza ale mniej jak 4.30 ON napewno nie jest a gaz ostatnio lalem po 2.02Pozdrawiam Quote
troszkin Posted February 5, 2015 Author Report Posted February 5, 2015 Coś ci powiem wczoraj przejeżdżałem koło stacji SHEL i cena ON była 4,30 dziś jade patrze 4,50zł/l Quote
troszkin Posted February 5, 2015 Author Report Posted February 5, 2015 nie powiem te 3-4 grosze ale tyle Quote
Vademecum Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Właśnie patrzyłem na Orleanie i też wydawało mi się, że trochę podskoczył ON. Quote
troszkin Posted February 6, 2015 Author Report Posted February 6, 2015 A wy odliczacie VAT za ON wczoraj zamówiłem sobie 600l cena na stacji 4.50 a ja po odliczeniu vat miałem 3.30 dowóz do domu Quote
JoTeS Posted February 7, 2015 Report Posted February 7, 2015 Nie da się ukryć paliwo w górę ON 4,12 Quote
troszkin Posted February 8, 2015 Author Report Posted February 8, 2015 Nie da się ukryć paliwo w górę ON 4,12To po ile było u ciebie paliwo jeżeli po podwyżce masz 4,12 Quote
Vademecum Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 Kolego jeślibyś wrócił do pierwszej strony to znałbyś odpowiedź Quote
przemek2092 Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 U mnie na stacji zrobili podwyżkę o 16 geoszy odrazu ! jak tanieje to po 5 groszy a jak w góre to 16 odrazu, 4,38 teraz mamy Quote
Vademecum Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 Ja się zalałem po 4,34 i jeszcze na tym zacznę żniwa. Mam nadzieje, że drastycznie nie potanieje - bo mnie zeźli W jednej gminie już złożyłem wniosek o zwrot akcyzy, a w drugiej mają większe wymagania formalne i odwlekam z nimi użerkę. Quote
troszkin Posted February 8, 2015 Author Report Posted February 8, 2015 U nas drastycznie poszło do góry a teraz znowu spada na dół z 4.50 na 4.36 miejmy nadzieje ze jeszcze ta cena sie utrzyma Quote
troszkin Posted February 8, 2015 Author Report Posted February 8, 2015 Kolego jeślibyś wrócił do pierwszej strony to znałbyś odpowiedźPrzepraszam nie zauważyłem Quote
Recommended Posts