Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ropa   tanieje   a  jak   chciałem  wynająć   transport     to gościu   krzyknął   po  3,80  za   km  jak   dla   mnie  to    traszkę  za      dużo  .

• 2 weeks later...
Posted

dzisiaj ropa poniżej 30$ za baryłkę i raczej nie zanosi się na wzrost ceny, zapasy ropy w USA ciągle na wysokim poziomie, w styczniu USA i UE zniosły sankcje wobec Iranu, więc podaż na rynku wzrosła, według mnie niska cena będzie się jeszcze utrzymywać przez kilka miesięcy.

Posted
Dziś kupiłem 420 litrów, jedna beczke za 3,74 litr,drugą z innej stacji po 3,72 niżej niema w odległości mniejszej jak 10 km. Coś ptaszki cwierkaja że paliwo ma iść w górę od marca, zobaczymy jak będzie
Posted
bedzie podatek na uchodźców w paliwie... Cza przywieźć paliwa bo zacznie drożeć, ostatni dzwonek. Nartomiast w tym miesiącu składamy wnioski o zwrot podatku akcyzowego w paliwie użytego do produkcji żywnoci.
Posted

heh o dziwo u mnie na wiosce nawet wywiesili ogłoszenie żeby  składać wnioski :)

ON na "bliska" 3,67 tak że jeszcze nieco w dól :) tak że różnica między BP prawie 18gr

Pozdrawiam