Jump to content

Recommended Posts

Posted

o ceny ropy możemy być spokojni :) myślę że do maja lub czerwca znaczących podwyżek nie będzie, a dalsze spadki cen jak najbardziej ;)

http://niezalezna.pl/76185-cena-ropy-ciagle-w-dol
Posted

Jak w świecie się komuś odbije że podrozeje,to na stacjach pójdzie w górę od razu na kilka groszy, gorzej jak tanieje to muszą wyprzedac te droższe, tak samo z żywcem i kiełbasa w sklepie.

Mogło by zostać na poziomie tych 4 to i tak dobra cena.

Posted
Czytałem że 1,5 tego co c360, mniej więcej można się zorientować jednemu 60tka spali 4 a drugiemu 8 zależy jaka ziemia, ja mam ponad 400litrow,myślę że starczy do żniw i trochę na żniwa, a potem to się dokupi;-)
Posted

Na Orlenie ostatnio byl 1,80 a teraz to nie wiem ale fakt różnica do zeszłego roku spora bo na niektórych stacjach cena zbliżała sie do 3zl tak że teraz różnica jest ponad złotówkę a to przecież dużo więc zawsze zostaje na coś innego :)

Pozdrawiam

Posted

ja wczoraj przywiozłem paliwo po 3,54 ale na orlenie podrożało do 3 86 więc można zapomnieć o dalszych obniżkach. ON drożeje !!!

wyczytałem wczoraj że baryłka brend była po 27 dol i wczoraj podrożała o 30 % a w krótkim czasie ma kosztować 70 dolarów. Prawda jest taka , że nawet jakby sórowiec był darmo to itak paliwo kosztowałoby 3 zł za litr bo to podatki, akcyzy ... koszt sórowca to to co ponad 3 zł.....

Posted
ciekawą, a raczej dziwną masz analize. Zawsze na wiosne paliwo drożeje. Pytanie tylko kiedy to nastąpi. Powód ? drożeje surowiec i to w prognozach 250 % Rusza się ciężki transport, budowy, rolnictwo. Oby nie drożało, ale będzie po 4 zł.
  • 2 weeks later...