Jump to content

Recommended Posts

Posted

na tym paliwie przy marketach to daleko nie zajedziesz , a szczególnie przy marketach typu carfur. Najtaniej jest w nowej hucie na MPO

W samym mieście ponad 4 zł za litr. A w krzeszowicach 4,09 dziś. Na arge pewnie troche taniej na pasterniku bo na zakopiance napewno drożej.

• 1 month later...
Posted
U mnie też około 4,20 ON zapasów trochę jest, ale kurczy się , z tego co miało być na żniwa zostanie i to sporo, ale za to do ciągnika potrzeba będzie jeszcze sporo, poorac,zasiac, drugi pokos traw oj jeszcze tej ropy pójdzie
  • 1 month later...
Posted

Heh przepłaciłem za ropę :( dziś jadę a tu cena 3.99 a przy zakupie powyżej 200l 3,85

Co do gazu to fakt bo podskoczył ale patrząc na ceną to i tak jeździ sie za grosze :)

Pozdrawiam

Posted
dziś byłem po łożysko główki kosy w gotkowicach i gaz z 1,55 poszedł na 1,65 . Jako że pada pojechałem po paliwo i cena napędu 4,07 jak była, a ja zapłaciłem 3 , 95 w hurcie. Gaz tam jest 1,69. Paliwa ciekłe tanieją, a gaz drożeje.
  • 2 weeks later...
Posted

Na większości CPN-ach ropa już poniżej 4zl :) to trochę cieszy bo nim sie człowiek obejrzy trzeba będzie siać :) szkoda tylko że nawozy tak nie tanieją :( heh a gaz już ponad 1.80 :( :( :( :)

Pozdrawiam