azenis Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 Witam, Czy jesteście w stanie pomóc zidentyfikować część zaznaczoną na zdjęciu poniżej?Jest to element zaczepu Zetor 7211. Czy można tę cześć wymienić czy czeka mnie zakup nowego zaczepu? http://i.imgur.com/pWv4fuB.jpg Quote
Vademecum Posted February 1, 2015 Report Posted February 1, 2015 O, jak to sama dźwigienka uległa podziałowi to można coś zaradzić. Quote
massay1 Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 Zbić palec i zrobić nową lub zaszlifować na stożek, pospawać, obrobić i złożyć. VoYtek8 1 Quote
mateuszzetor Posted February 2, 2015 Report Posted February 2, 2015 najlepiej pospawać jak mówi massay zeszlifować na stożek i pospawać zwykłą spawarka na elektrodya nie migiem bo zwykła lepiej zatopi się spaw. Ja drążek od wspomagania pospawałem i trzyma lepiej niż nowy tylko najpierw zeszlifowany na stożek i spawałem w koło Quote
Recommended Posts