Slawko123456 Posted February 4, 2015 Report Posted February 4, 2015 Witam.Mialem zgrabiarke Kuhn i była awaryjna więc sprzedałem i nie mam przekonania do zachodnich zgrabiarek bo części są bardzo drobie.Chciałbym zakupić Polską tylko jaką byście polecili. Potrzebuje zgrabiarki do traw.Mam ponad 15ha łak .Prosze o oferty zgrabiarek i propozzycje Quote
pablos Posted February 4, 2015 Report Posted February 4, 2015 Jeżeli takiej firmy się sypała , to nawet nie chcę myśleć co będzie jak kupisz , np SAMASZ sam użytkowałem deutz-fahr , nie było z nią większych problemów , w jednak była mała w ubiegłym roku zamieniłem ją na FELLĘ 4,20 w ubiegłym sezonie działała bez awarii to że u ciebie się sypała to nie znaczy że wszystkie zachodnie są do kitu Quote
Miki Posted February 4, 2015 Report Posted February 4, 2015 Ciekaw jestem w jaki sposób użytkowałeś i czywłaściwie ją konserwowałeś. Tak z ciekawościto co Ci padło bo na ten temat nic niewspomniałeś, a z tego powodu nie możemywywnioskować czy rzeczywiście sie popsułaalbo Ty ją popsułeś. Quote
Luke16 Posted February 5, 2015 Report Posted February 5, 2015 Mam zgrabiarkę karuzelową Kuhna 5 lat Oprócz raz złamanego ramienia bo zahaczyłem o stawidło zero awarii... Przez te 5 lat zmieniłem 3 palce i najczęsciej złamały się też bo o coś zawadziłem... Quote
Recommended Posts