Marcin Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 Może ktoś orientuje się jaki może być koszt założenia dojarki przewodowej na 30 stanowisk, nowej i używanej??? Quote
krzysiek Posted March 3, 2009 Report Posted March 3, 2009 mjuj znajomy bardzo tanio zakłada dojarki urzywane. aco do ceny to zależy co hcesz mieś w opci taka ful wypas to 18 tys tak za 15tys będzie dobra. znają sie na robocie dobry serwis od reki w nocy o pułnocy Quote
Marcin Posted March 4, 2009 Author Report Posted March 4, 2009 Daj jakieś namiary na tego znajomego Quote
krzysiek Posted March 4, 2009 Report Posted March 4, 2009 Benedykt Jurz (benek) 607113027 on jest z Piszu i jak doniego zadzwonisz to się powołaj na krzyśka będzie wiedzał o kogo hodzi Quote
Marcin Posted March 6, 2009 Author Report Posted March 6, 2009 Ja do Piszu mam z 200 km to troche za daleko. Słyszałem że w Łomży p.Bialobrzeski zakłada i wszyscy go chwalą. Ale sam nie wiem czy zakładać nową czy używaną?? Quote
krzysiek Posted March 6, 2009 Report Posted March 6, 2009 bialobrzeski zakłada nowe i używane jest dobry tylko trohe drogi. Quote
farmer Posted March 7, 2009 Report Posted March 7, 2009 Moim zdaniem wcale nie jest drogi: mi dał najlepszą cenę ze wszystkim, a byłem w wieeelu miejscach. No i serwis jest na poziomie, nigdy nie było problemu. Jedyna wada to to że trzeba było troche poczekać na montaż bo mają dużo roboty. Quote
Recommended Posts