Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nie wiem jakie miałem w mf-ie ale po 4 latach zetlały, a w piątym roku szczeliła jedna. Kiedyś pytałem ile cza dać za sztukę -280 zł

Takiej kasy nie są warte, założyłem od furgonu 16C Ciągnik gorzej wygląda, ale trudno. Dodatkowo sporo wieszam obciążników.

Pozdrawiam

Posted
Cetki dobre do tura, ale do pola się nie nadają mają projektor płaski i się slizgaja, najlepsze na przód są typu jodelka bądź oryginały jakę się zakłada na ciagnik.ja mam BKT(bieżnik ja w rozrzutniku) zobaczy się ile pochodzą.
Posted

No właśnie potrzebuje do tura. i

zastanawiam się nad oponami kabat, cena jest dobra i są polskie, ale zeby nie byl znów miekki bierznik. i jeszcze są w planie mitasy drozsze są ale też fajne. moze Wy coś polecicie jakies oponki wytrzymałe do tura i w dosc dobrej cenie. 6.00 x 16

Posted

Ja   nie  doradzę  tylko  odradzę  PETLAS  pr  turcja   mam  w  swoim   farmtraku    protektor   dobry  niestety  pękają  boki  ciągnik  nie   unosi   żadnych 

większych  ciężarów    a  mimo  to i   tak  pękają    tak    przód  jak i  tył  .

Posted

Ja ze swojej strony polecam na przód opony Dębicy. Nie wiem jak teraz wyglądają cenowo, bo u mnie już są parę lat, więc dawno nie kupowałem.  Są naprawdę porządne, mam u siebie i chwalę. ;)

Jeśli zależy Ci na rzeczywistej jakości, a nie na oszczędności to opony produkcji tureckiej i chińskiej odradzam. Pozdrawiam :)

Posted
Ja mialem juz nie tak dawno chinskie i jedne żniwa przy zwozeniu slomy i nie bylo bierznika, ale sie nie rozeszły ani nie popekaly (nie mialem wyjscia musialem kupić te chinskie bo w sklepie tymczasowo mieli tylko takie a byly potrzebne od ręki). Mialem petlasa to nie są zle ale tez miekka guma i szybko sie zciely również. Więc albo zaryzykuje kupię te opony firmy KABAT są w końcu POLSKIE lub Mitasa bo są trochę drozsze ale tez ok cenowo.