Jump to content

Recommended Posts

Posted

Kuhn to Mercedes wśrud pługów, możesz wziąć 3+1 na ramie 100 lub 110 bo. Chodzi jeszcze o wagę takiego pługa, noi zabezpieczenie. Vasrio non stop lub kołkowe.

Miało być vario lub kołkowe. Jest szansa, że poradzi z 4 korpusami. Jaki masz udźwig na TUZ ?

Posted
To bierz 3+1 na ramie 110 góra 120 na zabezpieczeniu kołkowym - podniesie kuhn-a i pociągnie. Pod warunkiem , ze nie masz bardzo ciężkiej ziemi. Podajesz klasę bonitacyjną, a ona nie mówi o tym czy ziemia jest ciężka czy nie.
Posted

Tak teraz siedzę i czytam te komentarze z 4 skibami moze byc problem po pierwsze chce jeszcze dokupić ramienie hydrauliczne z wałem cambela a fakt mam 3 pola które sa podmokłe chyba myśle ze z 4 nie będę ryzykował

A jaki dokładnie model kuhna bys polecił

Posted

pokaż mi ten agregat

brat kupił taki do fergaja 3120 dokładnie 3 metry i powiem ci że po ququ (na kiszonke) ziemia dość ciężka, sucha itp to miał naprawde ciągnik co robić i jechane płytko z prędkością ok 10 max 11 km/h, więc nie gadaj mi że z agregatem na szerokim łapach 2.6 m dawał rade ciągnik ponizej 90 km bo  w życiu nie uwierzę, nawet po ścierniku, bo brałem poprzedni rok ciągnik + agregat od brata w żniwa i wiem że miał co dymać.

Posted

pokaż mi ten agregat

brat kupił taki do fergaja 3120 dokładnie 3 metry i powiem ci że po ququ (na kiszonke) ziemia dość ciężka, sucha itp to miał naprawde ciągnik co robić i jechane płytko z prędkością ok 10 max 11 km/h, więc nie gadaj mi że z agregatem na szerokim łapach 2.6 m dawał rade ciągnik ponizej 90 km bo  w życiu nie uwierzę, nawet po ścierniku, bo brałem poprzedni rok ciągnik + agregat od brata w żniwa i wiem że miał co dymać.

Taki właśnie mam ten agregat sorry że tak późno dodaję zapomniałem sb o tym... Sorry też za jakość

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/69727e9913fb1cfd.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/c27c6e8526583359.html