Agroglas-AGS Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 Cześć wszystkim ! Do grudnia ubiegłego roku me powiązania z gospodarstwem były niewielkie, ot, rozróżniałem krowę od byka - i ta wiedza wystarczała mi aby móc przeżyć kolejny dzień... we w miarę nienaruszonym stanie. Od nowego roku, z racji wykonywanego po dziś dzień zawodu, musiałem się szybko przekwalifikować. W ciągu tygodnia w mym życiu pojawiły się tak egzotyczne nazwy jak np. Deutz Fahr czy też inne Jelonki. Mimo postępów i chęci do nauki, nie zmieniło to jednak faktu, że moja agro-wiedza wciąż znajduje się w powijakach... stąd też gdzieś tam zapadła decyzja, bym dokształcał się na forach dyskusyjnych. I tak oto, jestem & witam . M. Quote
Vademecum Posted February 12, 2015 Report Posted February 12, 2015 Owocnego dokształcania:) Powitać Quote
Agroglas-AGS Posted February 13, 2015 Author Report Posted February 13, 2015 Dziękuję wszystkim za miłe słowa na powitanie! Panuje tu sympatyczna atmosfera jak widzę.Owocnego dokształcania:) PowitaćChwilowo wiele aspektów jest tu dla mnie czarną magią - ale bez obaw, dam sobie radę . Pozdrawiam, M. Quote
Stiven1983 Posted February 13, 2015 Report Posted February 13, 2015 Witam serdecznie nowego kolegę. Quote
Agroglas-AGS Posted February 16, 2015 Author Report Posted February 16, 2015 Witam serdecznie nowego kolegę.Podziękować . M. Quote
Recommended Posts