grzesiek12031980 Posted August 28, 2011 Posted August 28, 2011 Poprosze o opinie na temat prasy z224.Na co zwrocic uwage przy zakupie uzywanej?Z gory dziękuje za pomoc. Quote
Kropacz Posted August 29, 2011 Posted August 29, 2011 Ceny tych pras aktualnie nie są wysokie mało już małych gospodarzy, a duzi bawią się już tylko w bale. Sam już u nas dawno kostek na polu nie widziałem. Nie wiem czy Sipma produkuje jeszcze takie prasy, ale na pewno jak kupisz używaną to nie ma najmniejszego problemu z częściami zamiennymi. Właśnie siedzi obok mnie wujek który 2 lata temu sprzedał taką i mówi, że ogólnie żeby była nie zajechana to widać na każdym ruchomym elemencie, bo generalnie części są i są niedrogie. Quote
grzesiek12031980 Posted August 29, 2011 Author Posted August 29, 2011 Im wiecej oryginalnej tym lepiej,tak? Quote
januszm1 Posted November 1, 2011 Posted November 1, 2011 witam co do z224 to wizualnie mozna ocenic tez jej stan Na slimaku oraz podbierakach jest malo wytarta farba.orginlne igly.aparaty i cala reszta swiadczy o tym ze prasa nie byla b.duzo uzywana Z czesciami niema problumu kazda czesc mozna w sklepie dokupic Osobiscie mam taka i nie nazekam a i wczesniej jezdzilem z taka u wuja zarobkowo wiec niema ona dla mnie wiekszych tajemnic jesli bys mial jakies pytania to daj znac to pomoge cos Ogulnie polecam ja bo z czesciami niema problemu a uzywajac ja to wiadomo jak kazdy sprzet,niby z zelaza a tez sie wydziera zalezy ile kto pracuje. Quote
Recommended Posts