Młodzież Posted February 18, 2015 Report Posted February 18, 2015 Ogólnie, to nie wiedziałem o przywitaniu i juz napisalem 3 posty, ale trudno więc tak, mam 17 lat, mieszkam na Mazowszu, gdzie w przerwach między szkołą, a szkołą pomagam tacie w gospodarstwie. Ogólnie to forum służy mi jako "Wielka Księga Opinii". Czasami będę Was pytał o różne rzeczy, zazwyczaj o jakieś maszyny, co lepsze itp. Jestem ciekawym dzieciakiem, więc proszę, nie denerwujcie się, gdy będę zadawał dużo pytań Każda informacja jest dla mnie na wagę złota. Wiem, że mój wiek może być w pewien sposób odpychający, "bo gówniarz", ale proszę, traktujcie mnie w miare poważnie. Dziękujęi pozdrawiam Quote
Robert ;-) Posted February 19, 2015 Report Posted February 19, 2015 Witam na forum pytaj śmiało;-) Quote
ania1983 Posted February 19, 2015 Report Posted February 19, 2015 Witaj Młodzieży tu na forum są sami młodzi, tylko jedni jeszcze przed 18, a inni już po Robert ;-) 1 Quote
dominika1989 Posted February 19, 2015 Report Posted February 19, 2015 Witaj. Na pewno znajdziesz tu mnóstwo merytorycznych odpowiedzi i kompanów do rozmów. Quote
adam1208 Posted February 19, 2015 Report Posted February 19, 2015 Witam nowego forumowicza Ja też z Mazowsza. Quote
Vademecum Posted February 19, 2015 Report Posted February 19, 2015 Masz poczucie humoru ania 1983...... Ja jeszcze słyszałem, nie stary tylko wcześnie urodzony Pozdrawiam, tych przed i po Quote
Recommended Posts