bialykoc Posted February 19, 2015 Report Posted February 19, 2015 Hej wszystkim Poszukuję jakiejś sprzawdzonej firmy od szkoleń BHP online. Korzystaliście może już z tego typu usług? Byłbym wdzięczny za wszelkiego rodzaju sugestie. Ja się natknąłem ostatni na ofertę firmy Akter, która robi właśnie szkolenia z BHP m.in. w formie online. Myślicie, że ich oferta jest godna uwagi? Quote
Michałek Posted February 19, 2015 Report Posted February 19, 2015 Ja robiłem takie szkolenie i mój syn także. Nie pamiętam w jakiej firmie ale wszystko było ok. Obaj robiliśmy szkolenie dla pracodawców i innych osób kierujących pracownikami. Jest trochę pracy i zwykłej tzw. pamięciówki. Egzaminiy zdałem bez problemu. Pozdrawiam wszystkich na Forum! Quote
Kogito Posted March 24, 2016 Report Posted March 24, 2016 Korzystałem z bhp consulting. Bardzo ciekawe szkolenia jak dla kogoś kto nie ma cierpliwości do takich rzeczy. Łatwo przyswoić materiał, który jest przydatny więc polecam! Quote
ZaopatrzenieRolnictwa Posted April 25, 2016 Report Posted April 25, 2016 Akurat tej firmy nie znam,ale generalnie warto szukać szkoleń bhp online,mój znajomy właśnie tak odbył kurs z którego jest zadowolony,nie wiem jedynie jak kształtują się koszty czegoś takiego,mogę zapytać o szczegóły. Quote
DawidPotul Posted May 18, 2016 Report Posted May 18, 2016 Warto jest szukać szkolenia w miejscu zamieszkania. Tak znalazłem Bhp Consulting i jestem zadowolony ze współpracy z nimi. Quote
ZaopatrzenieRolnictwa Posted June 28, 2016 Report Posted June 28, 2016 I jak kwestia szkolenia BHP,zdecydowałeś się na nie przez internet online czy jeszcze nie? Pytam bo jestem ciekaw jak kształtują się całościowe koszty takiego szkolenia oraz czy to coś daje,czekamy na Twoją odpowiedź Quote
partnerbhp1 Posted October 19, 2016 Report Posted October 19, 2016 Jeśli chodzi o szkolenia bhp online to polecam firmę PartnerBHP. Tutaj ich strona http://e-szkoleniabhp.com.pl Quote
gk21 Posted October 20, 2016 Report Posted October 20, 2016 polecam obejrzeć film BHP https://www.youtube.com/watch?v=r9HLIS6ivRw Quote
ZaopatrzenieRolnictwa Posted November 28, 2016 Report Posted November 28, 2016 Dzięki za wstawkę, szkoda tylko że link nie chce się otworzyć więc jeżeli możesz t popraw go i chętnie zerknę o co chodzi z tym BHP Im więcej opinii tym oczywiście lepiej. Quote
serwus Posted November 8, 2017 Report Posted November 8, 2017 przepisy bhp są niezwykle ważne dla każdego. Dla pracowników i dla firm, każdy powinien znać podstawy. Warto samemu obejrzeć instruktażowe filmy dotyczące zasad bądź zorganizować dla pracowników szkolenia bhp lublin, dzięki czemu poznamy więcej zasad bezpieczeństwa Quote
Vademecum Posted November 8, 2017 Report Posted November 8, 2017 wystarczy myśleć albo bardziej mieć czym, tego żaden kurs nie nauczy. Quote
DuzyGrzegorz Posted November 8, 2017 Report Posted November 8, 2017 Ale musisz mieć aby np. zaorać zagon sąsiadowi, albo jak zatrudnisz pracownika nawet dorywczo. Mój syn ma zrobiony przez internet dla pracodawców więc mnie wystawia zaświadczenie. Miałem sytuację że tyłek mi to zaświadczenie uratowało. Teraz jak wyjeżdżam za bramę to sprawdzam czy jest aktualne. Pozdrawiam! Quote
serwus Posted November 9, 2017 Report Posted November 9, 2017 kto będzie chciał to się nauczy i będzie uważał. Należy pamiętać, że zdrowie ma się jedno..Są takie przypadki, że wypadki zdarzają się z niewiedzy, podczas niektórych prac trzeba też przewidywać niebezpieczeństwo i się ewentualnie przed tych chronić. Takie szkolenia online czy firmowe tego uczą. Quote
emil55 Posted December 27, 2019 Report Posted December 27, 2019 Nie słyszałem, robiłem stacjonarnie. Poza tym, wolę załatwić to stacjonarnie bo zawsze z jakimiś ekspertami można wymienić się doświadczeniami itp. Quote
bartek12 Posted March 20, 2023 Report Posted March 20, 2023 Czy korzystacie z jakichś program do bhp czy może jednak z excela? Quote
Edwards Posted March 21, 2023 Report Posted March 21, 2023 Wszystko zależy od tego jaki jest ogrom pracy. Jeśli obowiązków nie ma zbyt wielu excel wystarczy. Jednak jeśli jest wiele różnych stanowisk pracy, z których każde ma inne wymagania, warto jest zastanowić się nad specjalistycznym programem. Który ułatwi pracę oraz zaprowadzi porządek:https://pl.vits.co/- możesz zerknąć sobie na to jakie funkcje, ma ten program do obsługi bhp w firmie. Jest możliwość przetestowania go za darmo. Oferuje zarządzanie wypadkamiocenę ryzykainstrukcje stanowiskoweczy zarządzanie dokumentami w firmie Quote
Recommended Posts