XXI Międzynarodowe Targi Techniki Rolniczej Agrotech
27-29 III Tak dla przypomnienia forumowiczom.
Wybiera się ktoś z was ?
Dopowiem, że wcześniej są jeszcze dwie inne ciekawe imprezy w Kielcach, co prawda niezwiązane bezpośrednio z rolnictwem, ale z życiem na wsi napewno.
5-6 III Energia odnawialna
26-28 II Targi zabawek i artykułów dla matki i dziecka.
Pozdrawiam
27 -29 III Agrotech
Rozpoczęty przez
Vademecum
, lut 23 2015 21:59
5 odpowiedzi w tym temacie
Napisano 23 luty 2015 - 21:59
Napisano 27 luty 2015 - 23:20
Planuję się wybrać na Agrotech, to tylko 400 km ale postaram się tam dotrzeć w sobotę
Napisano 28 luty 2015 - 20:25
jak jak co roku również jadę...
...albo mądrze, albo wcale...
Napisano 01 marzec 2015 - 11:10
Wybieram się wcześniej skonfrontować, a może pogłębić wiedzę na temat energii odnawialnej. 5-6 III
Napisano 06 marzec 2015 - 20:55
Właśnie wróciłem z targów w Kielcach, a w drodze powrotnej odwiedziłem zameczek w,Olsztynie pod Częstochową.
Szału informacji nie było, ulotki i odsyłanie do netu..... Córka nazbierała maskotek i innych gadżetów.
Dla wystawców udostępnione były tylko dwie hale, nie było tłumów. Moją uwagę zwróciły turbiny dachowe ale nie widzę ich w porównaniu do solarnej energi elektrycznej. Koszt 2,7 kw to 34 tyś, a solarów trochę mniej. Natomiast turbiny dachowe są montowane na sztywno, a więc niema możliwości ustawiania ich pod wiatr tak jak turbiny wiatrowe.
Ta ustawa OZE ma obowiązywać od 2016 - w szczegóły nie zagłębiam się.
Natomiast konkretną halę stawiali myślę, że na agrotech. Nie próbuję określać wymiarów, ale jak powiem coś koło boiska piłkarskiego to wiele nie skamię.
Szału informacji nie było, ulotki i odsyłanie do netu..... Córka nazbierała maskotek i innych gadżetów.
Dla wystawców udostępnione były tylko dwie hale, nie było tłumów. Moją uwagę zwróciły turbiny dachowe ale nie widzę ich w porównaniu do solarnej energi elektrycznej. Koszt 2,7 kw to 34 tyś, a solarów trochę mniej. Natomiast turbiny dachowe są montowane na sztywno, a więc niema możliwości ustawiania ich pod wiatr tak jak turbiny wiatrowe.
Ta ustawa OZE ma obowiązywać od 2016 - w szczegóły nie zagłębiam się.
Natomiast konkretną halę stawiali myślę, że na agrotech. Nie próbuję określać wymiarów, ale jak powiem coś koło boiska piłkarskiego to wiele nie skamię.
Napisano 18 kwiecień 2015 - 17:25
Było ciekawie, za rok też się wybiorę.
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych