marki90 Posted March 2, 2015 Report Posted March 2, 2015 Witam mam pytanie czy macie jakiegos sprawdzonego dostawce siewów (marchew pietruszka seler kapusta). Jakas firma ktora ma w miare dobre ceny i siewy tez dobre a nie kilku letnie.(czesto kolo poznania w firmach sprzedawane sa stare nasiona co ma odzwierciedlenie w wschodach). Zastanawiam sie tez jaki siew pietruszki i marchwi wybrac ?? Quote
marki90 Posted March 2, 2015 Author Report Posted March 2, 2015 Powiedzcie mi jeszcze czym moge nawozic ziemie przed posadzeniem Selera? Quote
Vademecum Posted March 2, 2015 Report Posted March 2, 2015 Kolego tobie chodzi o nasiona....... siew -- śse wymyślił.... szukaj po firmach nasiennych, a nie u pośredników. np. Polan Quote
Karols Posted March 3, 2015 Report Posted March 3, 2015 http://sklepogrodniczy.isu.pl/Sklep internetowy sprawdzony polecam, wybierasz odmiane i kurier ci dostarcza nasionka dobre 100% wschodzi nasionek jeżeli chodzi o siew kapusty czy kalafiora w multiplaty, a prosto w pole nie wiem powiem szczerze bo nie sprawdzałem. Quote
Recommended Posts