Jump to content

Recommended Posts

Posted

Muszę kupić nową kosiarkę bębnową. Będzie do koszenia 7ha x 3 pokosy +/- 4ha (dzierżawa sezonowa)

Ogólnie w planach jest Samasz 2,1 metra z hydrauliką.

Tylko czy oby nie jest za duża za taki areał? Nie lepiej 1,85m z hydrauliką? Może inna firma i za Samasza nie warto przepłacać?

1,85m z hydrauliką - ok. 10500zł

2,10m z hydrauliką - ok. 13500zł

Posted

Z  jakim  ciągnikiem   ma   współpracować  ,   ja  osobiście  nie   jestem    zwolennikiem   kosiarek   bębnowych   szczególnie  tych  większych  , na  taki  areał  kupiłbym   1,85  spokojnie   wystarczy   ,po   kosiarce  2,10   musisz   rozbijać   pokosy   nawet   na  kiszonkę  ;)

• 1 month later...
Posted

Chciałbym wystawić opinie na temat firmy Premium Trade... Nigdy więcej nic od nich nie kupie!!! Przede wszystkim cena 6500zł za Samaszkę 1.85 z hydraulikom to lipa! Sprzedający tłumaczył że jest błąd na stronie. Zamówiłem inną w podobnej kasie. Wpłaciłem forse 1.04.15 zamówienie było ogólnie złożone 30.03.15 ... Sprzedający kazał poczekać 2 tygodnie bo musi dojść na plac, bo nie mają. Czekam cierpliwie 2 tygodnie. Nic kompletnie zero odpowiedzi. zadzwoniłem 15nastego. Tłumaczenie że teraz nie mają czasu bo rozwożą agregaty itp i że za ok. 2 tygodnie bedzie dzwonił. OK poczekam. Od poniedziałku próbowałem się dodzwonić do osoby która prowadziła moje zamówienie i cisza nikt nie odbiera. Zadzwoniłem do innej osoby ze strony internetowej. Tamta osoba w szoku że miesiąc czekam za maszyną tym bardziej zapłaconą. Dzisiaj o 9tej dostałem telefon że za 2 godziny sprzęt będzie... Zaraz minie 15nasta a sprzętu jak nie było tak nie ma. Dzwoniłem na bazę nikt nie odbiera, pod ten numer który rano do mnie dzownił też nie. Co to ma znaczyć w ogóle? Taka duża firma a klienta ma w d***? Ja na pewno od nich nic już więcej nie kupię... 

Posted

O matko Luke16 sa zadowoleni klienci i nie zadowoleni tak wszędzie jest:) ile marek ciągników tyle opini kazdy sie pyta jaka masz maszyne czy ciągnik ale i tak kazdy chwali to co ma i na co było go stać. Ja spotkałem sie z ludźmi co maja tylko MTZ i sa zadowoleni tak samo jak ci co maja new holandy. Wizja zależy od człowieka. A wracając do firmy to jak by w kulki lecieli to nikt by nie kupował. poprostu pomyłka wyszła i musisz pojechać wyjaśnić tą sprawę na firmie, bo moze jak wiesz to kontakt osobisty jest lepszy niż przez tel. pozdrawiam i powodzenia zycze.