Jump to content

Recommended Posts

Posted

kolego nie pomogę. Przyszli szkolić a nie potrafią odpowiedzieć jednoznacznie na pytania. Porażka.....

Szkolenie na temat dopłat obszarowych i rolnośrodowiskowych a wyjechali z udzielaniem pierwszej pomocy....

Banda nierobów i tyle.... Chcesz wiedzieć to znajdź se w internecie - usłyszałem. Wyszedłem i tyle.....

Posted

dopłata do poplonów ma się tak;(przynajmniej ja tak mam)doradca rolny w urzędzie gminy zrobił mi plan rolno-środowiskowy na 5 lat i do każdego hektara poplonu dostaję 400złdodatkowo .,z tym że poplon musze zasiać do 30 września ale zaorać go dopiero 1 marca ,teraz właśnie zaorałem i będzie siany owies,te wszystkie dopłaty robi się razem z dopł.bezpośrednimi , zawsze po 15 marca oddaję te kwity -pozdrawiam

Posted

dopłata do poplonów ma się tak;(przynajmniej ja tak mam)doradca rolny w urzędzie gminy zrobił mi plan rolno-środowiskowy na 5 lat i do każdego hektara poplonu dostaję 400złdodatkowo .,z tym że poplon musze zasiać do 30 września ale zaorać go dopiero 1 marca ,teraz właśnie zaorałem i będzie siany owies,te wszystkie dopłaty robi się razem z dopł.bezpośrednimi , zawsze po 15 marca oddaję te kwity -pozdrawiam

dziękuje kolego za cenę informacje ;)