Andrzej92xp Posted March 8, 2015 Report Posted March 8, 2015 Witam serdecznie. Orientuje się ktoś jak wypełnia się wniosek o dopłaty do upraw pożniwnych (poplonu) np. siejemy owies na zimę po czym pod koniec listopada go przyorujemy Quote
Vademecum Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 Kolego za 10 min.jadę na szkolenie, może coś skumam w temacie, mnie akurat co innego interesuje Andrzej92xp 1 Quote
Vademecum Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 kolego nie pomogę. Przyszli szkolić a nie potrafią odpowiedzieć jednoznacznie na pytania. Porażka.....Szkolenie na temat dopłat obszarowych i rolnośrodowiskowych a wyjechali z udzielaniem pierwszej pomocy....Banda nierobów i tyle.... Chcesz wiedzieć to znajdź se w internecie - usłyszałem. Wyszedłem i tyle..... Andrzej92xp 1 Quote
henryk Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 dopłata do poplonów ma się tak;(przynajmniej ja tak mam)doradca rolny w urzędzie gminy zrobił mi plan rolno-środowiskowy na 5 lat i do każdego hektara poplonu dostaję 400złdodatkowo .,z tym że poplon musze zasiać do 30 września ale zaorać go dopiero 1 marca ,teraz właśnie zaorałem i będzie siany owies,te wszystkie dopłaty robi się razem z dopł.bezpośrednimi , zawsze po 15 marca oddaję te kwity -pozdrawiam Andrzej92xp 1 Quote
Andrzej92xp Posted March 11, 2015 Author Report Posted March 11, 2015 dopłata do poplonów ma się tak;(przynajmniej ja tak mam)doradca rolny w urzędzie gminy zrobił mi plan rolno-środowiskowy na 5 lat i do każdego hektara poplonu dostaję 400złdodatkowo .,z tym że poplon musze zasiać do 30 września ale zaorać go dopiero 1 marca ,teraz właśnie zaorałem i będzie siany owies,te wszystkie dopłaty robi się razem z dopł.bezpośrednimi , zawsze po 15 marca oddaję te kwity -pozdrawiamdziękuje kolego za cenę informacje Quote
sancho099 Posted March 13, 2015 Report Posted March 13, 2015 cała instrukcja wypełniania wniosków jest podana na stronie instytucji, w razie potrzeby zawsze można skorzystać z fachowej pomocy Quote
Recommended Posts