Witam serdecznie. Orientuje się ktoś jak wypełnia się wniosek o dopłaty do upraw pożniwnych (poplonu) np. siejemy owies na zimę po czym pod koniec listopada go przyorujemy
Dopłata do upraw pożniwnych poplonów
Napisano 08 marzec 2015 - 20:12
Napisano 09 marzec 2015 - 09:41
Napisano 09 marzec 2015 - 20:09
Szkolenie na temat dopłat obszarowych i rolnośrodowiskowych a wyjechali z udzielaniem pierwszej pomocy....
Banda nierobów i tyle.... Chcesz wiedzieć to znajdź se w internecie - usłyszałem. Wyszedłem i tyle.....
Napisano 09 marzec 2015 - 20:21
dopłata do poplonów ma się tak;(przynajmniej ja tak mam)doradca rolny w urzędzie gminy zrobił mi plan rolno-środowiskowy na 5 lat i do każdego hektara poplonu dostaję 400złdodatkowo .,z tym że poplon musze zasiać do 30 września ale zaorać go dopiero 1 marca ,teraz właśnie zaorałem i będzie siany owies,te wszystkie dopłaty robi się razem z dopł.bezpośrednimi , zawsze po 15 marca oddaję te kwity -pozdrawiam
Napisano 11 marzec 2015 - 19:16
dopłata do poplonów ma się tak;(przynajmniej ja tak mam)doradca rolny w urzędzie gminy zrobił mi plan rolno-środowiskowy na 5 lat i do każdego hektara poplonu dostaję 400złdodatkowo .,z tym że poplon musze zasiać do 30 września ale zaorać go dopiero 1 marca ,teraz właśnie zaorałem i będzie siany owies,te wszystkie dopłaty robi się razem z dopł.bezpośrednimi , zawsze po 15 marca oddaję te kwity -pozdrawiam
dziękuje kolego za cenę informacje
Napisano 13 marzec 2015 - 01:31
cała instrukcja wypełniania wniosków jest podana na stronie instytucji, w razie potrzeby zawsze można skorzystać z fachowej pomocy
Jeśli spędzasz więcej czasu mówiąc, co robiłeś lub co zrobiłeś, lub, czego nie możesz zrobić… doszedłeś do punktu w swoim życiu, kiedy skoki spadochronowe są konieczne.
Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: poplon, dopłata
Porozmawiajmy o rolnictwie →
PRODUKCJA ROŚLINNA →
Jęczmień ozimy hybrydowyNapisany przez agrotsan , 19 maj 2024 jęczmień, poplon |
|
|
||
OGŁOSZENIA ROLNICZE →
Za niskie odszkodowanie - odezwij się i otrzymaj dopłatęNapisany przez atoodszkodowania5 , 26 lis 2023 OC, AC, straty, plony i 6 więcej |
|
|
||
AGROBIZNES →
Wypełnianie wniosku o dotacjęNapisany przez crazy333 , 23 kwi 2016 wniosek, doradztwo, pomoc i 3 więcej |
|
|
Użytkownicy przeglądający ten temat: 2
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych