Skocz do zawartości

Zdjęcie

Dopłata do upraw pożniwnych poplonów

poplon dopłata

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Andrzej92xp

Andrzej92xp

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 101 postów

Napisano 08 marzec 2015 - 20:12

Witam serdecznie. Orientuje się ktoś jak wypełnia się wniosek o dopłaty do upraw pożniwnych (poplonu) np. siejemy owies na zimę po czym pod koniec listopada go przyorujemy

• 0

#2 Vademecum

Vademecum

V.I.P

• Użytkownik
  • 8629 postów

Napisano 09 marzec 2015 - 09:41

Kolego za 10 min.jadę na szkolenie, może coś skumam w temacie, mnie akurat co innego interesuje
  • 1

#3 Vademecum

Vademecum

V.I.P

• Użytkownik
  • 8629 postów

Napisano 09 marzec 2015 - 20:09

kolego nie pomogę. Przyszli szkolić a nie potrafią odpowiedzieć jednoznacznie na pytania. Porażka.....
Szkolenie na temat dopłat obszarowych i rolnośrodowiskowych a wyjechali z udzielaniem pierwszej pomocy....
Banda nierobów i tyle.... Chcesz wiedzieć to znajdź se w internecie - usłyszałem. Wyszedłem i tyle.....
  • 1

#4 henryk

henryk

V.I.P

• Użytkownik
  • 1024 postów

Napisano 09 marzec 2015 - 20:21

dopłata do poplonów ma się tak;(przynajmniej ja tak mam)doradca rolny w urzędzie gminy zrobił mi plan rolno-środowiskowy na 5 lat i do każdego hektara poplonu dostaję 400złdodatkowo .,z tym że poplon musze zasiać do 30 września ale zaorać go dopiero 1 marca ,teraz właśnie zaorałem i będzie siany owies,te wszystkie dopłaty robi się razem z dopł.bezpośrednimi , zawsze po 15 marca oddaję te kwity -pozdrawiam

• 1

#5 Andrzej92xp

Andrzej92xp

Bywalec

• Użytkownik
  • PipPipPip
  • 101 postów

Napisano 11 marzec 2015 - 19:16

dopłata do poplonów ma się tak;(przynajmniej ja tak mam)doradca rolny w urzędzie gminy zrobił mi plan rolno-środowiskowy na 5 lat i do każdego hektara poplonu dostaję 400złdodatkowo .,z tym że poplon musze zasiać do 30 września ale zaorać go dopiero 1 marca ,teraz właśnie zaorałem i będzie siany owies,te wszystkie dopłaty robi się razem z dopł.bezpośrednimi , zawsze po 15 marca oddaję te kwity -pozdrawiam

dziękuje kolego za cenę informacje ;)

• 0

#6 sancho099

sancho099

Nowy

• Użytkownik
  • Pip
  • 4 postów

Napisano 13 marzec 2015 - 01:31

cała instrukcja wypełniania wniosków jest podana na stronie instytucji, w razie potrzeby zawsze można skorzystać z fachowej pomocy

• 0

Jeśli spędzasz więcej czasu mówiąc, co robiłeś lub co zrobiłeś, lub, czego nie możesz zrobić… doszedłeś do punktu w swoim życiu, kiedy skoki spadochronowe są konieczne.

Również z jednym lub większą ilością słów kluczowych: poplon, dopłata

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych