Oskarro Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 Witam ! Planuję zakup ciągnika Fendt 309, znalazłem ciekawą aukcję http://www.firma-skynet.pl/maszyny-rolnicze/ciagnik-fendt-farmer-309,17.html . Co o tym sądzicie ? Jest to ogłoszenie oferujące zakupienie go pod zamówienie, zaliczka wynosi 20 %.Cena jest obłędnie niska, stąd moje podejrzenia . Do podanej ceny należy dodać jeszcze koszt transportu, ale mimo wszystko podana cena jest 40 % niższa niż średnie ceny tego modelu . Quote
Robert ;-) Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 Zawsze i te 20 % stracić to nie ciekawie, wolał bym zobaczyć dotknąć sprzęt, w końcu warty spore pieniądze. Quote
majk44 Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 Popieram Roberta. Miałem podobny przypadek . Fajny ciągnik za jeszcze fajniejszą cenę, kontakt dziwną polszczyzną poprzez tłumacza internetowego. Gdy poprosiłem o adres gdzie można traktor obejrzeć , nagle kontakt się urwał. Pozdr Quote
Oskarro Posted March 9, 2015 Author Report Posted March 9, 2015 No właśnie w tym wypadku 20 % to 8 tysięcy a to już nie mało . Podobno działają juz parę lat na firmie ale w internecie brak jakichkolwiek opinii.. . Quote
Vademecum Posted March 9, 2015 Report Posted March 9, 2015 taka oferta może być przekrętem, ja bym nie wchodził w to. Ciągnik piękny i w cenie starego ursusa bardzo podejżana sprawa nawet pomimo zjechanych opon. Quote
Recommended Posts