Vademecum Posted March 10, 2015 Report Posted March 10, 2015 w wyniku porządków garażowych wygrzebałem trochę części do T 25. Posiadam nowe: docisk sprzęgła, tarcza sprzęgłowa stara więc na azbeście trwalsza od dzisiejszych. Elementy instalacji elektrycznej dla prądnicy. Przewody wysokiego ciśnienia. Kolumna kierownicza z wałkiem ze ślimakiem. Parę rurek od hydrauliki. Taśmy hamulcowe. Kolektor dolotowy. Jakieś przesówki od skrzyni. Używane to dwie głowice,Pompa hydrauliczna z napędem kompletna. To tak z pamięci. Najchętniej sprzedam wszystko w całości za rozsądną cenę w ramach porządku. Dodam, że elementy instalacji elektrycznej są takke same w MTZ-cie. Z mtz-ta zostało mi dociążenie hydrauliczne chyba R 20. Druga dźwignia od drzwi prawych. Mam jeszcze linki licznika do T 25 i MTZ-ta Quote
Tofik Posted March 14, 2015 Report Posted March 14, 2015 "Najchętniej sprzedam wszystko w całości za rozsądną cenę" hmm a ile wynosi rozsądna cena?? (T-25) Pozdrawiam Quote
Vademecum Posted March 14, 2015 Author Report Posted March 14, 2015 jeśli jesteś poważnie zainteresowany to mogę to spisać i wycenić bo jest tego kolkanaście części. Quote
Tofik Posted March 15, 2015 Report Posted March 15, 2015 Może aż tak bardzo zainteresowany to nie jestem ale ciekaw jestem twojej wyceny gdyż kilka rzeczy mnie interesuje bo lubię jak coś na zapasie leży poza tym stare-nowe części są dużo lepsze od dzisiejszego nowego badziewia dlatego ciekaw jestem twej wyceny Pozdrawiam Quote
Vademecum Posted March 15, 2015 Author Report Posted March 15, 2015 to co Cię interesuje ? bo naprawdę czas mnie goni i nie chciał bym go marnować na grzebanie w częściach i necie Quote
Tofik Posted March 16, 2015 Report Posted March 16, 2015 Sprawa nie pali więc nie ma co sie spieszyć bo skoro tyle czasu wszystko leży no to jak poleży ze dwa czy trzy miesiące to nic sie im nie stanie a jak sie obrobisz a masz tego "trochę" to wrócimy do tematu Co do części to ciekaw jestem co masz ze skrzyni bo te obecne to nawet indyjskie sprzedają a bubel taki że szkoda gadać a nad resztą to też musiał bym pomyśleć. Pozdrawiam Quote
Recommended Posts