pawel98k Posted March 11, 2015 Report Posted March 11, 2015 Zapraszam do ogladania to mój pierwszy filmik i troche słaby ale nie wiedzialem jak sie do tego zabrac.https://www.youtube.com/watch?v=2YPRQ0hS2-8 Quote
Vademecum Posted March 11, 2015 Report Posted March 11, 2015 I Ty mówisz, że nie wiesz jak się za to zabrać...... Dobre. Quote
ania1983 Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 fajny filmik dużo pola do popisu jak widać ładne kurki ale nie podoba mi sie na końcu filmiku ten pies na łańcuchu Quote
JoTeS Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 Filmik jak najbardziej mi się podoba, gospodarstwo super, czego chcieć więcej tuczniki, kury porządny areał i plony.No a psiak nie wygląda na jakiegoś brytana , łańcuch pewnie mu ciąży, nie mógłby latać luzem? Quote
pawel98k Posted March 12, 2015 Author Report Posted March 12, 2015 Jest bardzo nerwowy a mam pełno kur na podwóku ciągle by za nimi latał Quote
JoTeS Posted March 12, 2015 Report Posted March 12, 2015 No bo pewnie dlatego, że jest uwiązany i jak go spuścisz to dokazuje . Quote
pawel98k Posted March 12, 2015 Author Report Posted March 12, 2015 Od malego taki był dlatego został uwiązany Quote
ania1983 Posted March 13, 2015 Report Posted March 13, 2015 Paweł, jak dla mnie wystarczy psiakowi zrobić kojec koszt niewielki, bo nie musi być duży, a i pies szczęśliwszy i na podwórku ładniej wygląda jak pies jest w końcu luzem, niż na łańcuchu jestem wielką przeciwniczką łańcuchów. jak już to kojce. sama swojego psa 2 razy do roku przypinam do budy na smycz, ale tylko jak suka sąsiada ma cieczkę, bo nie chcę coby mój pies inne pogryzł. niby nie duży, ale przy suce, najsilniejszy wśród wiejskich psów. a co do gonienia kur...wszystkiego psiaka można oduczyć. męża owczarek raz skoczył na kurę, to był jego pierwszy i ostatni raz i teraz kura może mu do kojca wejść i nic jej nie zrobi. zresztą, psy mam tak nauczone, że jednemu to kury mogą jeść z miski, albo wręcz kość wydrzeć z pyska, a pies nie zareaguje. naprawdę ładne masz gospodarstwo, ale jak psiak dostanie kojec, to będzie już ślicznie Quote
Recommended Posts