Małgorzata W. Posted September 16, 2011 Report Posted September 16, 2011 Szanowni Państwo! Pragnę poinformować, że już niedługo rozpoczyna się nabór wniosków na działanie 312 "Tworzenie i rozwój mikroprzedsiębiorstw" z PROW. Nadmienię, że mam doświadczenie w doradzaniu i pisaniu wniosków aplikacyjnych. Tworzę skuteczny, dobry plan marketingowy, harmonogram rzeczowo-finansowy oraz przygotowuję inne niezbędne dokumenty potrzebne w zależności od złożoności wniosku. Przy współpracy z beneficjentem programu kreuję spójny wniosek dla celowości działania, tak aby miał szanse otrzymania dotacji. Ponadto proponuję Państwu wsparcie przy zarządzaniu, monitorowaniu i rozliczeniu projektów, które otrzymały już dofinansowanie. Osoby zainteresowane proszę o kontakt pod nr: 728-485-117 lub 602-765-927.Do współpracy wystarczy telefon i internet adres poczty:euro_mag@interia.plTanio!!!!!!!!!! Quote
edek Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 ..heh ok ja bym firmę, dodatkową działalność chciał prowadzić ale brak pomysłu.... Quote
Sklep.Mizar.com.pl Posted October 11, 2011 Report Posted October 11, 2011 Pomysł to jedno,ale wszyscy wiemy jak trudno jest uzyskać teraz dofinansowanie,wiec taka pomoc i wsparcie napewno przyda się każdemu kto planuje otworzyć firmę. Może dobrym pomysłem byłyby usługi rolnicze? Quote
edek Posted October 15, 2011 Report Posted October 15, 2011 Niop dlaczego nie, np. zakup nowego ciągnika plus agregat i pług... :-) Quote
Kowalik Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 Z usługami rolniczymi jest tak że sezon jest tak naprawde krótki. Komkbajn miesiąc, najlepiej trafić kogoś komu całą siemie uprawiasz ,siejesz i zbierasz. Ale i tak zimą nie ma roboty. U mnie sąsiad najlepszą kasiorę robi na beczkowowzie i szamba wywozi robota 365 dni w roku. Quote
edek Posted October 19, 2011 Report Posted October 19, 2011 No tak to rzeczywiście dobry pomysł. Quote
Recommended Posts