vw141998 Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 Witam. Mam problem w ursusiec360 z turem 2 sekcyjnym. To takw ursusie mam pompę zetoroska33.5l i na podnosniku grubera800kg na małych obrotach bral dogóry. a dzisiaj brałem bigbagatrochę podniósł i dalej nie mial silyaż węże drzaly. na pusto czy z belato na obrotach 750 bez problemurwie. A ja dostalem wielkiegozdziwienia. Co może byćprzyczyną ?Cy Quote
izydor6280 Posted April 10, 2015 Report Posted April 10, 2015 oświeć mnie co ma wydajność pompy do udzwigu ? przy zmianie pompy wstawiałeś lub regliowałeś zawór przelewowy ? Quote
vw141998 Posted April 10, 2015 Author Report Posted April 10, 2015 nowy kupilem zawór od pompy i podlozylem podkladki. tur działał pół minuty poniewaz rozdzielacz z podnosnika siad.( ale tur podnosił jak bajka aż węże syczaly jak w cyklopie ) kupiłem Nowy rodzielacz i zawór jako tako zostawilem chyba jak byl. taki zabieg był gdzies z dwa lata temu. Quote
Recommended Posts