majk44 Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Witam Proponuję założyć nowy dział pt. " REKLAMA". Z tego co zauważyłem w dziale " OGŁOSZENIA" pojawia się coraz więcej firm , które używają tego działy do zwykłej reklamy . Nie każdy lubi czytać-oglądać reklamy więc może "wyselekcjonujmy" te ogłoszenia. Pozdrawiam Quote
Robert ;-) Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Jestem za, ja ogólnie nie jestem przychylny reklamom, ale tak zostało ustalone że mogą być tylko takie związane z rolnictwem, ale widać wszystko da się podciągnąć pod ogólnie rozumiane rolnictwo:-( Quote
VoYtek8 Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 Witam. Ciekawy pomysł i inicjatywa. Bardzo doceniam że nie jesteś bierny, tylko że myślisz o tym jak usprawnić działanie forum. Postaram się aby zarząd forum przedyskutował temat i rozważył propozycję.Dziękuję. Pozdrawiam Quote
Vademecum Posted April 10, 2015 Posted April 10, 2015 super pomysł, też jestem za takim rozwiązaniem, ogłoszenia to ogłoszenia zawsze można oko zawiesić, a reklam nie cierpię. Uważam, że można z dobrym skutkiem przesiać zaśmiecanie tematycznego forum, tego forum. Pozdrawiam Quote
majk44 Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 Ponawiam swój wniosek o założenie działu pt. REKLAMA Quote
Robert ;-) Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Popieram;-) ale jak na razie admina ani śladu wiec nici z nowości na forum, musimy czekać. Quote
Recommended Posts