Jump to content

Recommended Posts

Posted

Witam mam taki problem, już 3 raz w tym roku i 2 razy w tamtym zepsuł się ten wyłącznik stopu w 60-ce. Wszystko inne działa tylko to się psuje żadnego zwarcia tam nie ma i to nie jest tak że od razu nie działa zwykle pochodzi jakiś czas ze 2 miesiące i spali się. Pierwszy co był działał rok, wymieniłem, potem nie wiem ile czasu nie działał dopiero przy przeglądzie zauważyłem że nie chodzi, a ostatni wymieniłem tydzień temu i dziś patrze znów nie działa. Czemu tak się może dziać?

Posted

ja też to miałem ,założyłem 3 lata temu mechaniczny i bez kłopotu działa do dziś,mam natomiast problem z przerywaczem ten okrągły za 11zł wytrzymuje dosłownie 1-2 miesiące już nie wiem co kupić,2 lata temu założyłem nowe siedzenie za 280 zł ,dziś patrzę a ono wokoło derma pęknięta pod dupą jak by nożem obciął ,chinszczyzna zalewa kraj i to wszystko -pozdrawiam

Posted

do mf 255 zamontowałem siedzenie z nissana, oczywiście po przeróbce. Natomiast kupiłem niedawno stacyjkę do 1614 i mam wszystkie światła bez możliwości ich wyłączenia. Wyciągnąłem bezpieczniki, a po zmroku zakładam. Mam zamiar założyć starą by upewnić się czy nie pomyliem kabli chociaż jestem pewny, że nie pomyliłem. Później rozwale obie !!!!

mechaniczny jest w c 330