Monk Posted April 30, 2015 Report Posted April 30, 2015 Czy jest taka możliwość aby podłączyć podnośnik koszowy do ciągnika? Chodzi mi o możliwość pracy na wysokości a nie chciałbym wynajmować samobieżnego podnośnika. Quote
Robert ;-) Posted April 30, 2015 Report Posted April 30, 2015 Kiedyś o opcji było coś takiego do zetora k25, wiec może coś znajdziesz. Quote
Halifaxx Posted April 30, 2015 Report Posted April 30, 2015 Też spotkałem się z tego typu urządzeniami. Ba nawet, gdy byłem na robocie w niemczech, to tam rolnik podłączał coś takiego do swojego traktora. To mniej więcej wyglądało tak jak to tutaj http://maszynyjamar.pl/maszyny/podnosniki-koszowe-nozycowe/na pierwszym zdjęciu od góry po lewej stronie. Aą też inne tego typu urządzenia - jesteś pewien, że do K25 to wchodziło? Quote
Robert ;-) Posted April 30, 2015 Report Posted April 30, 2015 Kiedyś widziałem zdjęcie zetor z koszem z przodu ciągnika ale to było chyba do tura jakoś podłączone, nie pamiętam dokładnie. Quote
lottomito Posted May 1, 2015 Report Posted May 1, 2015 U nas na budowie mają już koparkę Libhera z koszem. A podobno na drugim końcu budowy była jakaś maszyna co z niej robili w koszu na podwoziu traktora ale jak to wyglądało nie mam pojęcia. Quote
Recommended Posts