rafaello3 Posted May 11, 2015 Report Posted May 11, 2015 Drodzy koledzy na co zwrócić uwagę przy zakupie ciągnika marki renault 110-54 i czy taki ciągnik poradzi sobie w ciężkim terenie z agregatem uprawowo siewnym .Nadmienię ,że taki agregat chcę zakupić nowy i będę wdzięczny za podpowiedzi w tym temacie ,co zakupić ps cenna brutto opiewa na 46 tyś renówki . Quote
izydor6280 Posted May 11, 2015 Report Posted May 11, 2015 jak przy zakuie każdego, silnik, skrzynia hydraulika, napędy i stan ogólnymasz upatrzony konkretny podeślij jakieś foto, może coś podpowiemz agragatem 3m będzie śmigał aż miło, przy cięższym konieczne mogą być obciążniki na przodzienasza renia lata z lekkim agregatem bez balastu i nawet przy strzale ze sprzęgła ciężko poderwać przód cena dość wysoka, ale znaleść teraz ciągnik do jazdy ciężko osobiście skłaniałbym się ku 120, każda ma 2 siłowniki wspomagające podnośnik, w 110 różnie było, a różnica w udzwigu to ok. 700kg Quote
rafaello3 Posted May 11, 2015 Author Report Posted May 11, 2015 Ja też skłaniałem się ku 120 ,ale co zrobić ,jak wybór jest słaby a ta renówka jest w bardzo dobrym stanie . Quote
Recommended Posts