TomekMK3 Posted May 12, 2015 Report Posted May 12, 2015 Witam Koledzy!Kto może dostać pieniądze na modernizację gospodarstwa, jakie papiery trzeba złożyć, z czym się to wiąże, czy może to zrobić osoba pracująca?Mam pewien pomysł na modernizację związaną z postawieniem budynków gospodarczych + zakup jakiegoś nowego ciągnika, ewentualnie używanego z fakturą...Pracuję, mam szanse otrzymać takie dofinansowanie? Pole stoi na rodziców, ja pracuje w zakładzie Państwowym, gdzie mam odprowadzane wszelkie składki itp...Proszę o szybką i rzeczową odpowiedź! Quote
Vademecum Posted May 12, 2015 Report Posted May 12, 2015 szybko i rzeczowo pędź do doradcy bo nikt,Ci tego tu nie opisze. Temat jest bardzo złożony i różny w zależności od województwa Quote
RomanZTarnowa Posted May 14, 2015 Report Posted May 14, 2015 Zlożona materia żeby ją wytłumaczyc po prostu na forum wiec warto sie udac do doradcy i pcozytac trohe samemu tez nie zaszkodzi. http://www.nasze-rolnictwo.pl/item/59-pomoc-agencji-restrukturyzacji-i-modernizacji-rolnictwa-w-finansowaniu-dzia%C5%82alno%C5%9Bci-rolniczej. Tu przykladowo troszke o tym w jaki sposob chce pomoc ARIMR Quote
Recommended Posts