Fernando Posted May 15, 2015 Report Posted May 15, 2015 Witam, mam pytanie do uzytkownikow czy korzystali z uslug firm zajmujacych sie myciem kurnikow indyczych. Interesuje mnie jaki jest koszt umycia kompletnego kurnika o powierzchni 2600m kw obiekt jest z plyty warstwowej konstrukcja stalowa. Kazda informacja bedzie dla mnie bardzo cenna kurnik chcialbym aby byl rowniez umyty z wierzchu tj. dach oraz sciany zewnetrzne. Za wszelkie informacje z gory dziekuje. Quote
adam1208 Posted May 15, 2015 Report Posted May 15, 2015 2600mkw to już spor obiekt Nie myślałeś żeby zainwestować w dobrą myjkę, jakąś dobrą chemie i sam zdezynfekować kurnik ? Quote
Fernando Posted May 15, 2015 Author Report Posted May 15, 2015 myjac samemu zajezdzil bym siebie i myjke, to sie tylko wydaje ale przy tym jest kupe roboty i wlasnie ciekawi mnie ile cos takiego kosztuje przez wyspecjalizowana pod tym katem firme Quote
Vademecum Posted May 15, 2015 Report Posted May 15, 2015 Sam, kolego to jest ponad ćwierć ha. To cza sprawną ekipę z dobrym sprzętem Quote
Recommended Posts