gospodyni19 Posted May 18, 2015 Report Posted May 18, 2015 u mnie aktualnie siedzą dwie , na jajach podłożyłam też jaja perliczki, może coś z tego będzie , gdy będzie jakaś jeszcze chętna do wysiadywania jaj to podłożę jaja kacze
ania1983 Posted May 18, 2015 Report Posted May 18, 2015 Gospodyni, nie widzę powodu aby zakładać nowy temat z powodu takiego pytania. zapraszamy bardzo serdecznie na temat o drobiu. A tam możemy porozmawiać o kwokach czy siedzą czy nie i na czym siedzą Ps. nie chcę się wcinać w prace Moderatorom, ale denerwują mnie takie tematy, gdy temat konkretny już jest. Pytanie powinno być podpięte do niego. Tym bardziej, że tematy sa otwarte, nikt nikomu nie broni się w nich udzielać, a wręcz zachęcamy wszystkich do udzielania się w danym temacie. gospodyni19 1
gospodyni19 Posted May 19, 2015 Author Report Posted May 19, 2015 Gospodyni, nie widzę powodu aby zakładać nowy temat z powodu takiego pytania. zapraszamy bardzo serdecznie na temat o drobiu. A tam możemy porozmawiać o kwokach czy siedzą czy nie i na czym siedzą Ps. nie chcę się wcinać w prace Moderatorom, ale denerwują mnie takie tematy, gdy temat konkretny już jest. Pytanie powinno być podpięte do niego. Tym bardziej, że tematy sa otwarte, nikt nikomu nie broni się w nich udzielać, a wręcz zachęcamy wszystkich do udzielania się w danym temacie. od tego takie forum, zeby pytania zadawać
ania1983 Posted May 19, 2015 Report Posted May 19, 2015 Ale ja nie napisałam tego złośliwie. Zwyczajnie zapraszam Cię na temat o drobiu. Skoro masz kury, to fajnie było by jak by kolejna osoba do tematu dołączyła. Więcej osób, więcej doświadczeń gospodyni19 1
Robert ;-) Posted May 19, 2015 Report Posted May 19, 2015 Tak forum jest po to aby zadawać w nim pytania, ale w regulaminie pisze że dublowanie tematów jest nie wskazane,nikt nikomu nie zabrania pisać wątki i posty, Ania zaprosiła dobiega wątku a czy koleżanka skorzysta to jej wybór.pozdrawiam i zapraszam do czynnego udziału w życiu naszego forum. Co do kwok to u mnie siedzi jedna kaczka druga nie umiała zrobić gniazda, i 4 kury.kury na gęsich jajkach. gospodyni19 1
gospodyni19 Posted May 19, 2015 Author Report Posted May 19, 2015 Skorzystałam z zaproszenia do tematu o drobiu
Recommended Posts