Jump to content

Recommended Posts

Posted

Gospodyni, nie widzę powodu aby zakładać nowy temat z powodu takiego pytania. zapraszamy bardzo serdecznie na temat o drobiu. A tam możemy porozmawiać o kwokach czy siedzą czy nie i na czym siedzą :)

Ps. nie chcę się wcinać w prace Moderatorom, ale denerwują mnie takie tematy, gdy temat konkretny już jest. Pytanie powinno być podpięte do niego. Tym bardziej, że tematy sa otwarte, nikt nikomu nie broni się w nich udzielać, a wręcz zachęcamy wszystkich do udzielania się w danym temacie.

Posted

Gospodyni, nie widzę powodu aby zakładać nowy temat z powodu takiego pytania. zapraszamy bardzo serdecznie na temat o drobiu. A tam możemy porozmawiać o kwokach czy siedzą czy nie i na czym siedzą :)

Ps. nie chcę się wcinać w prace Moderatorom, ale denerwują mnie takie tematy, gdy temat konkretny już jest. Pytanie powinno być podpięte do niego. Tym bardziej, że tematy sa otwarte, nikt nikomu nie broni się w nich udzielać, a wręcz zachęcamy wszystkich do udzielania się w danym temacie.

od tego takie forum, zeby pytania zadawać

Posted

Tak forum jest po to aby zadawać w nim pytania, ale w regulaminie pisze że dublowanie tematów jest nie wskazane,nikt nikomu nie zabrania pisać wątki i posty, Ania zaprosiła dobiega wątku a czy koleżanka skorzysta to jej wybór.

pozdrawiam i zapraszam do czynnego udziału w życiu naszego forum.

Co do kwok to u mnie siedzi jedna kaczka druga nie umiała zrobić gniazda, i 4 kury.kury na gęsich jajkach.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...