Jump to content

Recommended Posts

• 5 weeks later...
Posted
A ten z foty nie miał żadnych powarznych usterek :P. Pługiem śnieżnym też sie dobrze spisuje. Także ziom daj spokój. Akurat tak przypadło że twoj sie psuje... ja nic na to nie poradze.
Posted
ten z foty to ma jeszcze starego typu szkszynie z dziewiencioma biegami z keverlandem 35x4 on se poradzi orząc nim piontką na niższym półbiegu (co daje szybkość 8 km\h)na każdym zawrocie zredukować na wsteczny w tej niby ssynhronizowanej skszyni może doprowadzić do szału. W tym modelu jest jeszcze dzielony wałek atakujący do przedniego napędu po środku jest 9 wewnętrznyh i10 zewnętrznyh tarcz które są przystosowane do napędu stożkowego (z młymi kołami z przodu) w przypadku napędu kszyżakowego z szerokimi kołami (taki napęd jak na fotce) te tarcze się spalają jest zaduże przeciążenie hyba że wykonuje robote przeznaczoną dla c-360. Przednie koła niesą wogle zgrane z tylnimi. hamulce są tarczowe na wieszhu dostaje się w nie piach brud co powoduje że się zacinają bardzo często. wałek przekaznika jest napędzany okładzinami gumowymi które się urywają nieda się rady nim wymieszać paszowozu belować ciągać ręmbak ,orkan. Wady tego ciągnika mugł mbym wylicząć jeszcze dłużej i niedotyczą one akurat mojego ciągnika tylko wszystki pronarów 82ts poraszka konstrukcyjna.Jak toś pisze że to jest niezawodny ciągnik to znaczy że niewiele wie o ciągnika .
  • 7 months later...
  • 1 year later...
Guest Gość
Posted

ten z foty to ma jeszcze starego typu szkszynie z dziewiencioma biegami z keverlandem 35x4 on se poradzi orząc nim piontką na niższym półbiegu (co daje szybkość 8 km\h)na każdym zawrocie zredukować na wsteczny w tej niby ssynhronizowanej skszyni może doprowadzić do szału. W tym modelu jest jeszcze dzielony wałek atakujący do przedniego napędu po środku jest 9 wewnętrznyh i10 zewnętrznyh tarcz które są przystosowane do napędu stożkowego (z młymi kołami z przodu) w przypadku napędu kszyżakowego z szerokimi kołami (taki napęd jak na fotce) te tarcze się spalają jest zaduże przeciążenie hyba że wykonuje robote przeznaczoną dla c-360. Przednie koła niesą wogle zgrane z tylnimi. hamulce są tarczowe na wieszhu dostaje się w nie piach brud co powoduje że się zacinają bardzo często. wałek przekaznika jest napędzany okładzinami gumowymi które się urywają nieda się rady nim wymieszać paszowozu belować ciągać ręmbak ' date='orkan. Wady tego ciągnika mugł mbym wylicząć jeszcze dłużej i niedotyczą one akurat mojego ciągnika tylko wszystki pronarów 82ts poraszka konstrukcyjna.Jak toś pisze że to jest niezawodny ciągnik to znaczy że niewiele wie o ciągnika .

[/quote']

człowieku weź słownik i go lepiej poczytaj, po aż w oczy szczypie twój analfabetyzm

• 2 weeks later...
Guest Gość
Posted
ja mam pronara 82a z 2003r ma2000mtg i nie byłjeszcze w remoncie ciagnik jet ok rok temu kupiłem belarusa 820 i też jestem zadowolony.
  • 11 years later...