Edward Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 WitamSprzedam prosięta w wadze 20-25 kg.Prosięta przeszły niezbędne szczepienia. Istnieje możliwość ciągłego zbytu. Prosięta te posiadają wysoką mięsność więcej informacji pod numerem: 508190967 bądź na forumEdward Pawłowski Quote
Kowalik Posted September 28, 2011 Posted September 28, 2011 Mam kilka pytań:- Gdzie prosięta się znajdują, skąd Pan jest?- jakie mają pochodzenie - z krycia czy sztucznej inseminacji? Tak wogóle to ogłoszenie dotyczy jakichś konkretnych prosiaków czy Pan handluje i załatwia na konkretną potzrebę. Quote
Edward Posted September 28, 2011 Author Posted September 28, 2011 Województwo Lubelskie okolice włodawySą one kryte naturalnie Prosięta pochodzą z mojego gospodarstwa , wychowywane na rusztach, po wszystkich niezbędnych szczepieniach Quote
edek Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 .... hmm mnie by interesował w przyszłości temat zakupu prosiąt... chce się nastawić na tucz prosiąt właśnie. Od jednego odbiorcy, partia 150 lub nawet 200 szt. dwa razy w roku..... Quote
Recommended Posts