waldek6530 Posted May 27, 2015 Report Posted May 27, 2015 WitamMam taki problem stało się to chyba z dnia na dzień nie pamiętam dokładnie kiedy a mianowicie zaczęła wyć mi skrzynia biegów na 4, i i wstecznym biegu. Jak włączę bieg 6 to wycie to znika. Co może być przyczyna tej sytuacji proszę o porady ? Quote
waldek6530 Posted May 28, 2015 Author Report Posted May 28, 2015 Panowie proszę o porady boi nie mam pojecia co tam sie mogło stać z ta moja trzydziestką. Quote
izydor6280 Posted May 28, 2015 Report Posted May 28, 2015 bez zdjęcia dekla się nie obejdzie, więc nie ma na co czekaćw M-kach coś obiło mi się o jakimś zabezpieczeniu na śrubie którą lubiło zrywać, ale dokładnie co i jak teraz nie napiszę Quote
lottomito Posted May 29, 2015 Report Posted May 29, 2015 Też dokładnie nie pamiętam jak tam w skrzyni było w 30-tce ale 4 i wsteczny mają wspólną zębatkę więc pewnie coś się wysypało na tej zębatce. Zdjąć dekiel i dokładnie obejrzeć wszystko. Quote
Recommended Posts