akun Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 czy jest ktoś użytkownikiem ursusa 6824? ja jestem użytkownikiem od prawie roku i ciągle awarie ten ciągnik został zmontowany chyba w stodole diler pozbył się dilerstwa a problem pozostawił mnie czy ktoś może mi doradzić co robić Quote
grzesiek12031980 Posted October 2, 2011 Report Posted October 2, 2011 Skontaktuj sie z fabryka.To oni sa odpowiedzialni za to co produkuja. Quote
Kamil666999 Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 Możesz te usterki wymienić bo mam ten ciągnik od 3 miesięcy i jak na razie to tylko w skrzyni coś "churchocze", poza tym to OK. Podaje maila: kamil-kucieba@wp.pl Quote
Kamil666999 Posted October 4, 2011 Report Posted October 4, 2011 A co do upadłości Ursusa to nie jest prawda. Porostu POL-MOT Warfama kupiła ursusa i to chyba było najlepsze rozwiązanie dla niego, gdyż Bumar nie chciał już w niego inwestować i ostatnie modele wyszły takie jakie wyszły, ale nie zapominajmy że Pol Mot Warfama kupiła Ursusa ze wszystkim, także z odpowiedzialnością gwarancyjną. Jak coś to dzwonić do Lublina gdzie znajduje się fabryka i zgłaszać jak najszybciej. Quote
laki276 Posted November 28, 2011 Report Posted November 28, 2011 zapraszam na polskamaszyna.pl. Tam opisałem co się działo z moim ususem. Jestem tam pod tym samym nickiem. Aktualnie ciągnik wrócił po ponad 30 dniach roboczych z naprawy i usterki pojawiają się od nowa, ciągnik ma zostać zabrany powtórnie. Myślę nad pozwem. Quote
Kamilc-360 Posted August 15, 2017 Report Posted August 15, 2017 Wow odświeżam temat z przed 6 lat no ale jak jest to po co pisać nowy.Podłączam się może ktoś ma opinie o tym ciągniku??? Quote
DuzyGrzegorz Posted August 15, 2017 Report Posted August 15, 2017 Gdyby skrzynia była odpowiednio dobrana do momentu obrotowego silnika i gdyby swój błąd zrozumiał Ursus to byłby dobry traktor. Jeżeli użytkownik będzie miał tego świadomość to też jest wyjście. Pozdrawiam! Quote
Recommended Posts