Basia84 Posted October 5, 2011 Report Posted October 5, 2011 Witam Panowie Jestem z lubuskiego, szukam dobrego człowieka na męża, który nie będzie mnie bił, będzie mnie kochał i będzie chciał za mnie wyjść i założyć ze mną rodzinę. Szukam dla tego rolnika ponieważ chcę o Niego dbać i żeby wiedział do kogo wraca do domu, że ja tam będę, bo rolnicy to zaradni ludzie i strasznie sobie takich cenię. Nie toleruję papierosów i nadmiaru alkoholu. Mam 165cm, 57kg, brunetka, niebieskie oczy. Mam 27 lat i wykształcenie wyższe mgr inż. Nie jestem paniusią z tapetą, jestem naturalna i skromna. Bardzo lubię kontakt z przyrodą i fajnie by było gdyby były też koniki i sprzęt rolniczy abym mogła też na nim jeździć. Jestem wesoła, zaradna, kochliwa i nie chciałabym grania na moich uczuciach, więc czekam na poważnie zainteresowanych rolników. Pozdrawiam Basia Quote
maras Posted October 8, 2011 Report Posted October 8, 2011 Witam też mam ten problem. Tylko że ja szukam kandydatki na żonę. pozdrawiam Quote
kuba85 Posted October 18, 2011 Report Posted October 18, 2011 Cześć. Z tego Basia co napisałaś to wynika, że bardzo fajna z Ciebie dziewczyna. Najbardziej spodobała mi się ta część o nadmiarze alkoholu . Pozdrawiam i powodzenia życzę. No chyba, że sprawa już się rozstrzygła to gratuluje . Quote
luk-zna Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 Witam.Czy Twoje ogłoszenie jest jeszcze aktualne.Znalazłas już kandydata na męża?Polecam się.Łukasz. Quote
muzyk Posted January 13, 2012 Report Posted January 13, 2012 Witam.Z tego co czytam w postach to Jesteś fajną,wykształconą dziewczyną, to jak jest u Ciebie z sex.-apilem że szukasz męża na forum.Niestety ja już jestem zajęty.Pozdrawiam. Quote
Recommended Posts