Garfieldd Posted June 24, 2015 Report Posted June 24, 2015 WItajcie,Mam na imię Konrad. Jestem z województwa Mazowieckiego->Grójecki->Gmina Warka, a więc region sadowniczy (A jakże by inaczej ja również sadownik). Pracuję w firmie zajmującej się pozyskiwaniem dla rolników dopłat unijnych i innych spraw dokumentacyjnych. Więc jak ktoś będzie miał jakieś pytania to zapraszam (Taa... kolejny mądrala ;p) Pozdrawiam Garifledd http://www.garfield-et-cie-blog.com/wp-content/uploads/2008/05/garfield_bd3.jpg Quote
Robert ;-) Posted June 24, 2015 Report Posted June 24, 2015 Siema Konrad, zapraszamy do czynnego udziału na forum;-) Quote
adam1208 Posted June 24, 2015 Report Posted June 24, 2015 Witam, na pewno Twoja wiedza o sprawach dokumentacyjnych się tu przyda Quote
Garfieldd Posted June 28, 2015 Author Report Posted June 28, 2015 Jak można taka uwaga. Gdy piszecie do jakiegoś doradcy, czy to domnie czy gdzieś indziej to proszę... podawajcie jak najwięcej informacji. Zarówno o sobie jak i gospodarstwie. Czym więcej wiem tym pewniejszych mogę udzielić porad. Na wiadomości typu "Mam 3 ha ziemi. Jakie mogę wziąć pieniądze z uni" nie odpowiadam i nie będę odpowiadał. Bo wszystko jest możliwe, a poza tym unia nigdy nie daje pieniędzy za darmo, trzeba albo spełniać warunki albo zobowiązać się że się je spełni.Dziękuję i pozdrawiamGarfieldd Quote
przemek2092 Posted June 29, 2015 Report Posted June 29, 2015 Witamy nowego użytkownika serdecznie mam nadzieje że zarówno ty jak i forumowicze będą mieć korzyści z użytkowania naszego forum serdecznie pozdrawiam Quote
Recommended Posts