Jump to content

Recommended Posts

Posted

Koledzy wiem że nie ten temat ale szukam pomocy otóz mam golfa v 1,9 TDI 2003 r. i dziś po raz pierwszy w liczniku podczas załączenia kluczyka zapala mi się czerwona kontrolka wyglądem przypominająca moją kierownice w tym golfie,po chwili gaśnie ale za każdym razem po włączeniu kluczyka sytuacja się powtarza,może ktoś coś podpowie zanim pojadę do warsztatu żeby mnie nie wykołowali,samochód zachowuje się w czasie jazdy normalnie-pozdrawiam

Posted

jutro pojadę szukać dobrego elektryka bo tyle się naczytałem na innych forach że brzuch mnie zaraz rozboli  ha..ha...-pozdrawiam

Tylko nie zapomnij przed wyjazdem uzupełnić płynu hamulcowego! Pozdrawiam!

Posted

panowie koledzy alarm odwołany ,ta kontrolka ma zaświecić podczas włączenia kluczyka i po chwili zgasnąć jak większość innych kontrolek,tylko dziwne że przez te wszystkie lata ja jej nie zauważyłem i że fachowcy tego nie podpowiedzieli,dopiero na yutube to zauważyłem podczas oglądania jednego filmiku odnośnie zegarów w golfie,potem sprawdziłem 5 właścicieli takich pojazdów i wszystko jasne,tak ma być-pozdrawiam

• 3 weeks later...
Posted

panowie koledzy alarm odwołany ,ta kontrolka ma zaświecić podczas włączenia kluczyka i po chwili zgasnąć jak większość innych kontrolek,tylko dziwne że przez te wszystkie lata ja jej nie zauważyłem i że fachowcy tego nie podpowiedzieli,dopiero na yutube to zauważyłem podczas oglądania jednego filmiku odnośnie zegarów w golfie,potem sprawdziłem 5 właścicieli takich pojazdów i wszystko jasne,tak ma być-pozdrawiam

to już zamknięty temat ,przeczytaj 2 posty wyżej-pozdrawiam ...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...