henryk Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 Koledzy wiem że nie ten temat ale szukam pomocy otóz mam golfa v 1,9 TDI 2003 r. i dziś po raz pierwszy w liczniku podczas załączenia kluczyka zapala mi się czerwona kontrolka wyglądem przypominająca moją kierownice w tym golfie,po chwili gaśnie ale za każdym razem po włączeniu kluczyka sytuacja się powtarza,może ktoś coś podpowie zanim pojadę do warsztatu żeby mnie nie wykołowali,samochód zachowuje się w czasie jazdy normalnie-pozdrawiam
henryk Posted July 1, 2015 Author Report Posted July 1, 2015 jutro pojadę szukać dobrego elektryka bo tyle się naczytałem na innych forach że brzuch mnie zaraz rozboli ha..ha...-pozdrawiam
Michałek Posted July 1, 2015 Report Posted July 1, 2015 jutro pojadę szukać dobrego elektryka bo tyle się naczytałem na innych forach że brzuch mnie zaraz rozboli ha..ha...-pozdrawiamTylko nie zapomnij przed wyjazdem uzupełnić płynu hamulcowego! Pozdrawiam!
henryk Posted July 2, 2015 Author Report Posted July 2, 2015 panowie koledzy alarm odwołany ,ta kontrolka ma zaświecić podczas włączenia kluczyka i po chwili zgasnąć jak większość innych kontrolek,tylko dziwne że przez te wszystkie lata ja jej nie zauważyłem i że fachowcy tego nie podpowiedzieli,dopiero na yutube to zauważyłem podczas oglądania jednego filmiku odnośnie zegarów w golfie,potem sprawdziłem 5 właścicieli takich pojazdów i wszystko jasne,tak ma być-pozdrawiam
Sklep.Mizar.com.pl Posted July 23, 2015 Report Posted July 23, 2015 Skoro jest to sama kontrolka kierownicy to może mieć to związek z układem wspomagania,sprawdź poziom płytnu oraz czy pompa przypakiem nie jest wadliwa,od tego należy zaczać.
henryk Posted July 23, 2015 Author Report Posted July 23, 2015 panowie koledzy alarm odwołany ,ta kontrolka ma zaświecić podczas włączenia kluczyka i po chwili zgasnąć jak większość innych kontrolek,tylko dziwne że przez te wszystkie lata ja jej nie zauważyłem i że fachowcy tego nie podpowiedzieli,dopiero na yutube to zauważyłem podczas oglądania jednego filmiku odnośnie zegarów w golfie,potem sprawdziłem 5 właścicieli takich pojazdów i wszystko jasne,tak ma być-pozdrawiamto już zamknięty temat ,przeczytaj 2 posty wyżej-pozdrawiam ...
Recommended Posts